Винаги цикълът ми е бил редовен, 27-28 дни, М. по 6 дни, ПМС 2-3 дни преди очакваната датата. Този месец нещо се обърка
Болки ниско в корема и в кръста, нещо подобно на ПМС, но 7-8 дни преди дата на която трябваше да ми дойде. Първи ден закъснение и нетърпението си каза думата - направих си тест "Шуърчек". Мнооого бледа розова черта, и реших, че си въобразявам. За първи път имах повод да направя тест, не съм виждала как изглежда положителен тест за бременност. Изчаках и на 5 ден от закъснението направих втори тест, пак много бледа розова черта, но вече не си въобразявах и мъжа ми я видя. На другия ден получих леко кафеникаво зацапване ( 2-3 капки). Бях си записала час за лекар. Прегледа ме с вагинален ултразвук. Няма бременност, направих и при него тест, който се оказа отрицателен
. Седми ден закъснение, пак преглед и отново нищо. На следващия ден ми дойде. Вече осми ден не ми спира. Кървенето е по-слабо от друг път и е тъмно кафяво. Не знам какво стана този месец? Не знам и какво трябва да направя сега.