0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за шлемник байкалски
« -: Март 08, 2008, 09:35:57 am »
Момичета някоя от вас пила ли е шлемник байкалски. В момента изживявам доста напрегнат период в работата си и нервите ми са опънати до краен предел. Четох, че успокоява нервната система и действието му е в пъти по силно от това на валерианата, но никъде не пише има ли въздействие върху половата система. Притеснявам се да не би да пречи на овулацията или при евентуална имплантация на ембрион.
Много ще се радвам ако някоя от вас знае нещо по въпроса да го сподели, защото си го купих вчера, но не смея да го пия.
Благодаря предварително!
Re: Въпрос за шлемник байкалски
« Отговор #1 -: Март 13, 2008, 22:29:45 pm »
Моя колежка е работила във фирмата, която го произвежда. Тя самата го е пила, доволна е, не е боледувала една година, след като го е пила. Освен това е имала не съм сигурна, но мисля, че беше киста и след като го е пила, кистата вече я е нямало. Но мисля, че трябва да се спазва точно указанието. Иначе аз лично не съм го пила.
*
« Отговор #2 -: Март 14, 2008, 09:24:36 am »
Благодаря ти Веси! Аз изчетох цялата книга за него - публикувана е в сайта им, видях, че е много полезен, но нищо не пише за употребата му при евентуална бременност, или при опити за забременяване. Но смятам, че щом го дават и за малки деца не би трябвало да вреди.
« Отговор #3 -: Март 14, 2008, 19:10:45 pm »
Колежката каза, че не вреди на бременни.
*
« Отговор #4 -: Март 15, 2008, 21:53:31 pm »
Благодаря ти Веси, и на колежката ти също!  :thankyousign: