0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Подготовка за ин витро
« Отговор #20 -: Юли 17, 2007, 11:45:43 am »
Аз съм на същото мнение. Не изтървайте нито миг възможност и нито един шанс. Времето лети.. И съм хоп на 33.
*
« Отговор #21 -: Юли 17, 2007, 18:02:36 pm »
Arlina ,нямам идея дали ще те поеме.
Аз лично съм негова пациентка,но ми обсяни че за самата стимулация трябва да си избера друг лекар от екипа.Той ми направи лапароскопия и винаги е давал отговор на вълнуващите ме въпроси,но за стримулация ще съм при Д-р Чернева.

Hi Doroty,
Вчера се свьрзах с док.и се разбрахме.Естествено работи в екип.Врьщам се септ.Записа ме и така ми е по спокоино.Изпратих му всичките си изледвания и тестове да си каже мнението си.На есен с песен.Кьсмет на всички!
 :balk_602: :balk_602: :balk_602:

*
« Отговор #22 -: Юли 17, 2007, 21:07:19 pm »
  Рали и Надинчи!
Благодая ,че взимате отношение.И аз мисля по същия начин,но е важно все пак да го чуя и от друг с повече опит,все пак съм отскоро с тези проблеми и се съмнявам във верността на разсъжденията си .Но така с ваша помощ ще съм по-сигурна.Рали,същият план се въртеше и в моята глава,може би това ще е пътят за мен,но първо изследванията!!!  :)
  Чао,момичета!
*
« Отговор #23 -: Юли 17, 2007, 21:15:02 pm »
  Mислех,че съм писала по-нагоре за моите планове,ама не съм.Идеята ми е тази есен да пробвам Ин-витро или Икси на ЕЦ(ние сме с мъжки фактор).Разбира се ако при мен нещата са добре.Финансово е доста приемливо,ще избегна стимулацията и чакането на Касата и все пак си е накакъв шанс!Може пък да имаме късмет.:)Какво мислите за този вариант? :)
*
« Отговор #24 -: Юли 17, 2007, 21:32:34 pm »
Винаги има шанс и не трябва да го подминаваме.Успех и дано скоро си една от щастливите,пишещи тук :bighug:

« Отговор #25 -: Август 19, 2007, 23:06:52 pm »
Здравейте, и на мен ми се налага на есен да правя ин-витро и въпросът ми е когато си запазвам час за преглед има ли значение денят от цикъла и какви изследвания по-точно се правят защото аз повечето съм ги правила вече заради инсеминации.
Благодаря предварително за отговорите!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #26 -: Август 19, 2007, 23:17:03 pm »
Здравейте, и на мен ми се налага на есен да правя ин-витро и въпросът ми е когато си запазвам час за преглед има ли значение денят от цикъла и какви изследвания по-точно се правят защото аз повечето съм ги правила вече заради инсеминации.

По мое мнение за първи преглед или консултация, не е необходимо да правиш определени изследвания, освен ако вече нямаш такива направени от преди. Защото лекарят ще ти каже по негова преценка какви да направиш и кои ще са му необходими, за да види твоето състояние. Иначе мисля че е най-удачно да идеш след цикъл. Успех и стискам палци!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #27 -: Август 19, 2007, 23:50:16 pm »

Здравей!
Час си запази още от сега/ там, където си решила/, защото в клините по стерилитет е доста натоварено и часове няма за месеци напред.
Не е необходими да правиш предварително изследвания. При първата консултация лекарят ти ще прецени какво и кога трябва да се направи.

Успех, Милена! :)
« Отговор #28 -: Август 21, 2007, 20:45:34 pm »
Благодаря Ви за информацията, вече си уговорих час, успех и на вас!