0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
за документите - питанка?
« -: Август 10, 2007, 09:06:22 am »
Незнам дали питането ми е за тук, ако има нещо, моля модераторите да я преместят.
Има нещо, върху което отдавна мислим с мъжът ми, и все не намираме отговор.
Та...имате ли вие някакви докумнти, епикризи от клиниката след инвитро, абразио и т.н, освен хормоните, които си ги взимам от лабораторията.
Все си мисля, че трябва да имам в себе си някакви документи, на които да е описано как и кога е направена пункицията, колко яйцеклетки са извадени, колко оплодени, колко върнати и т.н.
И такива от абразио/евентуално...и да не дава Господ да се стига до там, но все пак се случва/ - в коя г.с. е направено, какви са резултатите и какво лечение е назначено след това.
« Последна редакция: Август 10, 2007, 09:17:51 am от minim »
*
Re: за докумнентите - питанка?
« Отговор #1 -: Август 10, 2007, 09:18:36 am »
Още от първия ден на стимулацията в АГ Варна дават един лист, разграфен по дни. Във всяко квадратче (ден) се записва какви лекарства, колко са ти давали, какво е било на прегледа - брой и размери фоликули, размери на лигавицата, на кой ден е пункцията, колко яйцеклетки са извадени...
Такъв дневник води акушерката и пациентката паралелно си записва в своето копие. Едното копие си остава в АГ, другото си е в мен. Така че отговорът ми е: да, имам документ кога какво ми е правено.
*
Re: за докумнентите - питанка?
« Отговор #2 -: Август 10, 2007, 09:19:22 am »
Аз имам само от абразиото, а всичко друго съм си го писала сама-за пункцията, броя на яйцеклетките и т.н., колкото за моя информация.
Още от първия ден на стимулацията в АГ Варна дават един лист, разграфен по дни.
Дават сега явно, миналата година никой нищо не даваше там, но и аз бях при другия екип.
*
Re: за документите - питанка?
« Отговор #3 -: Август 10, 2007, 11:30:27 am »
Още от първия ден на стимулацията в АГ Варна дават един лист, разграфен по дни.

Това беше в екипа на д-р Чернева м. март-април 2007.
*
« Отговор #4 -: Август 10, 2007, 11:59:54 am »
В "Надежда" протоколите за стимулация си остават при доктора.
Всички епикризи от оперативни намеси се дават на пациента.
Аз лично решавам въпроса като си водя паралелен протокол след всеки ден стимулация.
Питай доктора.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Август 10, 2007, 12:50:45 pm »
Още от първия ден на стимулацията в АГ Варна дават един лист, разграфен по дни. Във всяко квадратче (ден) се записва какви лекарства, колко са ти давали, какво е било на прегледа - брой и размери фоликули, размери на лигавицата, на кой ден е пункцията, колко яйцеклетки са извадени...
ази, това са протоколите за стимулация, епикризите са друго нещо.

minim, ако наистина имаш желание да имаш тези документи, поискай ги от клиниката, ще ти ги изготвят до дни.
Аз лично имам протоколите от стимул., но аз съм от Пловдив и док още от началото ми дава 1 протокол в който отбелязва какво и по колко да слагам.
В епикризите вече ще са описани колко яйчица са извадени, в какъв стадий са били, колко са били оплодени и колко са били върнати, и съответно в какъв стадий.
За сега нямам намерение да си искам епикризите, но ако един ден реша да сменя клиниката, ще го направя. Дано не се стигне до там, де.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #6 -: Август 11, 2007, 12:09:43 pm »
благодаря ви момичета
аз...не исках да ме сметнат за нахална, но ще си поискам поне епикриза от аборта
целувки на всички!
« Отговор #7 -: Август 13, 2007, 10:00:18 am »
Такъв дневник води акушерката и пациентката паралелно си записва в своето копие. Едното копие си остава в АГ, другото си е в мен. Така че отговорът ми е: да, имам документ кога какво ми е правено.
Аз също си записвах всеки ден дозата лекарство/а, пункция, брой и т.н. но това не е официален документ, а по-скоро личен дневник. Друго от клиниката нямам. Някъде давали снимка на ембрионите..
« Отговор #8 -: Август 13, 2007, 17:47:11 pm »

На нас ни дадоха дискета с ембрионите
*

evro

• 5167
« Отговор #9 -: Август 13, 2007, 17:48:41 pm »
...аз го карам на спомени  :(

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #10 -: Август 13, 2007, 18:09:15 pm »

и аз....ама вече почвам да пиша всичко и като отида другия месец, ще си поискам каквото може ....
мисля, че не е лошо да си ги имаме черно на бяло
*

evro

• 5167
« Отговор #11 -: Август 13, 2007, 18:12:51 pm »

и аз....ама вече почвам да пиша всичко и като отида другия месец, ще си поискам каквото може ....
мисля, че не е лошо да си ги имаме черно на бяло
не, не, аз имах предвид че ги пмня още. Пърия път исках да ги видя на монитора, втория път обаче отказах, защото така или иначе още не мога да забравя първите. Разбира се че не е лошо да имаш епикризите.

Те осмислят живота ни!