zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Репродуктивно здраве
Опити за забременяване
(Модератори:
rally_pat
,
petqst
,
marsi
)
цикъл на 18 - тия ден...
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Tanitа
2002
цикъл на 18 - тия ден...
«
-:
Август 13, 2007, 10:59:19 am »
Случвала ли ви се е такава аномалия? Обикновенно ми е между 25 - 31 ден, такова нещо за пръв път ми се случва, дали не е признак на климакс? Аз съм на 39.
Имам час за д-р Владимиров, но докато отида реших да се допитам и до вас...
От друга страна миналия месец бяхме на море, надявам се да е някаква следморска аномалия....но... ?
Успех на всички!
Активен
f_33
3060
Re: цикъл на 18 - тия ден...
«
Отговор #1 -:
Август 13, 2007, 12:02:47 pm »
На мен ми се случи през април -цикъл на 20-ти ден, 2 пъти в месеца. Единият на 8 април , а другият на 27-ми април. При мен миисля,че беше от ПКЯ,но ми казахаче е явно от хормонален дисбаланс. Може и да е от морска аномалия.
Активен
baksisa
250
«
Отговор #2 -:
Август 13, 2007, 13:52:36 pm »
При промени в климата е съвсем нормално.При мен ,ходейки на море или балкан обикн.имам дълги закъснения,но при всеки е индивидуално.А за климакс май е още раничко!
Активен
Tanitа
2002
«
Отговор #3 -:
Август 13, 2007, 14:06:19 pm »
Благодаря ви за отговорите!! Много се притесних, дано да е единична аномалия, но каквото дойде - това. Ще видя и док какво ще каже, някъде бях чела, че първите признаци за климакс са скъсяване на цикъла...., но може и да греша, разбира се;-)))
Активен
Tutto_bene
811
«
Отговор #4 -:
Август 13, 2007, 14:53:23 pm »
Е на мен ми дойде днес на 25 ден. Аз наскоро правих опит инвитро. Предния месец бая ми закъсня, ама защо сега на 25 ден... Много ми е криво..
Активен
bebe_13+15
2324
мама на две слънца
«
Отговор #5 -:
Август 13, 2007, 14:58:02 pm »
И аз имах два такива поредни цикъла - 21-22 дни. Много се бях притеснила, но те бяха като бях на друг климат в чужбина, без мъжо (т.е. без секс) и предполагам е било заради това. Сега като се прибрах и си се върна на 26-27 дни дължина. Малко са ми извън норма изследванията на яйчниковия резерв, но чак за ранен климакс на 27 години се надявам да не става въпрос
Ти изследвала ли си яйчников резерв? При всички положения мисля, че Владимиров, като му обясниш ситуацията, ще ти пусне тези изследвания и ще знаеш каква е ситуацията.
Активен
*Галка*
1825
Златото на мама :)
«
Отговор #6 -:
Август 14, 2007, 00:13:03 am »
Преди година и аз имах кървене на 18 ден. Оказа се, че е киста. 3 месеца на Дуфастон и нещата се оправиха.
Мисля, че един цикъл не е показателен за настъпване на климакс и нямаш основания за притеснения в тази насока, но все пак д-р Владимиров ще ти каже най- точно.
Късмет!
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре