0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
цикъл на 18 - тия ден...
« -: Август 13, 2007, 10:59:19 am »
Случвала ли ви се е такава аномалия? Обикновенно ми е между 25 - 31 ден, такова нещо за пръв път ми се случва, дали не е признак на климакс? Аз съм на 39.
Имам час за д-р Владимиров, но докато отида реших да се допитам и до вас...
От друга страна миналия месец бяхме на море, надявам се да е някаква следморска аномалия....но... ?
Успех на всички!
*
Re: цикъл на 18 - тия ден...
« Отговор #1 -: Август 13, 2007, 12:02:47 pm »
На мен ми се случи през април -цикъл на 20-ти ден, 2 пъти в месеца. Единият на 8 април , а другият на 27-ми април. При мен миисля,че беше от ПКЯ,но ми казахаче е явно от хормонален дисбаланс. Може и да е от морска аномалия.
« Отговор #2 -: Август 13, 2007, 13:52:36 pm »
При промени в климата е съвсем нормално.При мен ,ходейки на море или балкан обикн.имам дълги закъснения,но при всеки е индивидуално.А за климакс май е още раничко!
*
« Отговор #3 -: Август 13, 2007, 14:06:19 pm »
Благодаря ви за отговорите!! Много се притесних, дано да е единична аномалия, но каквото дойде - това. Ще видя и док какво ще каже, някъде бях чела, че първите признаци за климакс са скъсяване на цикъла...., но може и да греша, разбира се;-)))
« Отговор #4 -: Август 13, 2007, 14:53:23 pm »
Е на мен ми дойде днес на 25 ден. Аз наскоро правих опит инвитро. Предния месец бая ми закъсня, ама защо сега на 25 ден... Много ми е криво.. :(
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #5 -: Август 13, 2007, 14:58:02 pm »
И аз имах два такива поредни цикъла - 21-22 дни. Много се бях притеснила, но те бяха като бях на друг климат в чужбина, без мъжо (т.е. без секс) и предполагам е било заради това. Сега като се прибрах и си се върна на 26-27 дни дължина. Малко са ми извън норма изследванията на яйчниковия резерв, но чак за ранен климакс на 27 години се надявам да не става въпрос :(
Ти изследвала ли си яйчников резерв? При всички положения мисля, че Владимиров, като му обясниш ситуацията, ще ти пусне тези изследвания и ще знаеш каква е ситуацията.

*
« Отговор #6 -: Август 14, 2007, 00:13:03 am »
Преди година и аз имах кървене на 18 ден. Оказа се, че е киста. 3 месеца на Дуфастон и нещата се оправиха.
Мисля, че един цикъл не е показателен за настъпване на климакс и нямаш основания за притеснения в тази насока, но все пак д-р Владимиров ще ти каже най- точно.

Късмет! :)