0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
д-р Кременски
« -: Август 09, 2007, 11:54:21 am »
Момичета дайте ми някакви координати за да мога да си запазя час за БХС. Тези телефони които имам трети ден звъня, но никой не отговаря.
*
Re: д-р Кременски
« Отговор #1 -: Август 09, 2007, 12:00:57 pm »
Пиши на мейла на доц. Кременски. Може би е в отпуска.
Ако се разровиш в дир.бг, ще попаднеш на неговата тема в здравния форум. там има също координати.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Август 09, 2007, 12:16:43 pm »
Ами аз като ходих не ми беше необходим запазен час.Просто отиваш в Майчин Дом,плащаш на партера ,на касата 25 лв.и там ще те опътят в кой кабинет точно да отидеш .Той се намира на 14 етаж,а като отидеш за резултатите ,лично д-р Кременски ти ги дава и разяснява.Не се чака ,няма опашки. :goodluck:
*
« Отговор #3 -: Август 09, 2007, 13:35:43 pm »
Притеснява ме, ч ако нямам запазен час и не мога да мина ще пътувам напразно 250 км в едната посока напразно. Четох в дир-а какво пише и там се казва, че трябва да минеш първо консултация, а след това да подпишеш някаква декларация. Има още време докато трябва да отида, но нали съм свикнала да си запазвам чсове оне месец предварително  :D
« Отговор #4 -: Август 09, 2007, 15:04:06 pm »
9172-474, д-р Петрова, Лаборатория по молекулярна патология, МД, 14 етаж, всеки раб ден 8:30-14:30ч (това е лаб на проф. Кременски)

Първо има кратка консултация (5 мин, питат те коя бременност е, на колко си години, генетични заболявания в семейството). За БХС задължително трябва да носиш резултат от ехографско изследване от наблюдаващия гинеколог, не по-старо от 3 календарни дни. Не е нужно да има снимки от ехографа, но трябва гинекологът да е написал коя седмица си и че има наличие на жив плод, да има дата и подпис.

После в същата лаборатория ти вземат венозна кръв и си заминаваш. Резултатът е готов след седмица, взема се срещу фактура, че си платила за БХС на касата на партера на МД. Полага ти се безплатна консултация (разчитане на резултата). Просто като си го вземеш, кажи че искаш консултация и те ще ти го разчетат - или самият проф. Кременски, или д-р Петрова.
« Последна редакция: Август 09, 2007, 15:06:39 pm от marmotche »
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #5 -: Август 09, 2007, 15:15:03 pm »
Благодаря за информацията момичета