0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Easy test
« Отговор #20 -: Август 08, 2007, 22:20:31 pm »
На този сайт е обяснено още по-добре.
Ще трябва да проверя къде във Варна правят такива изследвания.
« Отговор #21 -: Август 09, 2007, 00:02:56 am »
Миа искрено се надявам тестът да е отчел правилно и след 9 месеца да се радваш на здраво бебче  :bori_012:.

Исках още да споделя, че преди 2 години и 9 месеца точно с такъв тест установих бременността си :D

« Отговор #22 -: Август 09, 2007, 10:11:06 am »
Дано тестът е точен, но днес Sure Check направо ме сломи - категорично отрицателен.  :(
Мисля засега да спра с тестовете, че ме натоварват и объркват.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #23 -: Август 09, 2007, 10:20:31 am »
тестовете са ужасни и според мен, най-сигурния е кръвния. успех.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #24 -: Август 09, 2007, 10:26:36 am »
Направо го ненавиждам тоя sure chek - все е отрицателен, но във форума съм чела, че има момичета на които им е дал отрицателен резултат, а са били бременни. Стискам палци и ти да си една от тях!
« Отговор #25 -: Август 09, 2007, 11:28:53 am »
Тоя тест го препикавах всеки ден, по 2 пъти, в продължение на седмица, паралелно с други марки. Той е с висока чувствителност - 20 единици. Свършиха го в аптеката заради мен. От 8 ден след инсето, до кръвния тест, че и после, даваше все по - наситена втора черта. Вярвам му.
(вж. лентата ми в подписа :D )
П.С. И на мен Шуър Чек даде положителен резултат много късно. 
« Отговор #26 -: Август 09, 2007, 11:44:38 am »
Честно казано вече се улавям, че избягвам близката до нас аптека. Толкова тестове съм купувала от тях, че сигурно като видят, вече знаят какво ще купувам. Чак срам ме хваща. :oops:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #27 -: Август 09, 2007, 18:33:21 pm »
А ни най-малко няма от какво да те е срам! Стремиш се към нещо прекрасно! И не се отчайвай! Защо не направиш кръвен тест и, ако е нужно да го повториш след 48-72 часа...
Късмет!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #28 -: Август 10, 2007, 17:40:53 pm »
Днес кръвният тест установи, че няма бременност. Явно все съм попадала на дефектни уринарни тестове. Другият месец  - нова надежда.
« Отговор #29 -: Август 10, 2007, 17:59:01 pm »
Много жалко, Mia_vn! Както казваш другият месец нова надежда. Аз също съм попадала на такъв тест, само че беше друга марка. В крайна сметка така и не разбрах дали тестът е бил некачествен или съм имала много ранна, т.нар. химическа, бременност. Бях направила теста един ден преди очаквания ден на менструацията. Прекарах един ден надявайки се, че съм бременна. Вече избягвам да правя тестове изобщо. Реших, че ако ми закъснее повече от 3 дни тогава ще правя. В противен случай, разочарованието след като съм видяла лека втора черта ми действа смазващо, въпреки, че едва се удържам да направя тест в края на всеки цикъл.
Късмет следващия път, когато направиш тест и скоро да се похвалиш с добри новини!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #30 -: Август 10, 2007, 18:23:01 pm »
Mia_vn,горе главата!Желая ти късмет,дано скоро се сбъдне мечтата ти! :goodluck: :bfp: :crossfingers: preggo :cloud9: stork-boy :sunshine: :babyflips:
« Отговор #31 -: Август 10, 2007, 18:33:36 pm »
Благодаря ви. Малко ми е тъжно, но добре, че не се бях настроила съвсем на вълна "бременна съм".
Днес ми беше последното хапче Дуфастон и скоро (надявам се) ще започне новият месец.

Наистина са ми чудни тези тестове - в определеното време ми показваха втора черта и накрая се оказва, че не са достоверни. Тогава кое е активирало появата на втората черта, при условие че освен Дуфастон и фолиева киселина, не съм приемала други медикаменти?
« Последна редакция: Август 10, 2007, 19:07:26 pm от Mia_vn »
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #32 -: Август 10, 2007, 18:53:13 pm »
Съжалявам, Миа! Знаеш обаче, че най-хубавото тепърва предстои, нали?  :bighug: :crossfingers: yahoo_17   
А за тестовете - и на мен ми се е случвало да си задавам този въпрос и намирам само два достатъчно "достоверни" отговора - некачествени тестове или бременност, която по една или друга причина е престанала да съществува...
Късмет следващия път и истински  :bfp:!!!

*
« Отговор #33 -: Август 11, 2007, 00:30:57 am »
Съжалявам Мия, но нали знаеш че не бива да се отчайваш и радостта може да дойде още със следващия цикъл! Животът е пред всички нас!  :crossfingers:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #34 -: Август 11, 2007, 08:00:17 am »
Съжалявам, Миа!  :(
« Отговор #35 -: Август 11, 2007, 10:13:53 am »
Благодаря на всички ви!

Уж гледах да не се настройвам предварително, а снощи сълзите сами рукнаха.  Май те не подлежат на контрол. :( Като за капак на всичко точно снощи около мен имаше много малки деца и бебета.