0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Фрешче, ще излиза термометърче в деня, преди който се е покачила температурата при определени условия. Това термометърче ще излиза след като установи наличие на покачване на темпратурата и задържане в поне от 3 дни по-висока от 0,1 градуса, в сравнение с максималната от предходните 6 дни. Ще се появява в деня преди скока на температурата в една долна графа както останалите символчета. Фрешче, всички знаем какво е овулацията - не можем да се доверим на проста аритметика само, това ще е нещо като помощник само, кога ти се е покачила температурата. Още не е интегриран обаче, но и това ще стане възможно най-скоро. Не знам как работи ФФ, но в никакъв случай не искам нашия календар да подвежда. Най-лесната работа на един софтуер е да му се сложи няква проста аритметика, която показва - ето в този ден ти е овулацията, а колко е вярно това, на кой му пука -важното е да показва на всеки овулация и всички да са щастливи (има и такива календари). Покачването на температурата е признак че овулацията е настъпила, но не от най-точните. Както и може да има овулация и отделяне на годна яйцеклетка без да е било отчетено покачване на температурата по този метод. В медицината 2 и 2 не е 4 а темпратурния метод не е точен, а само ориентировъчен. Затова решихме всеки да си дефинира овулацията сам, а ако на своя глава реши да се придържа само и единствено на температурния помощник (появяването на картинката с термометърчето) - сам поема отговорността за това. Овулационния календар не е стъклена топка
Търсих това термометърче, което да ми подскаже кога се покачва температурата но уви не го открих. Значи ли това, че не е активно при мен или просто не съм я измервала както трябва? Или просто не трябва да разчитам на този FAM метод.
Имам въпрос4е относно календара.Възможно ли е да си го сваля и да го ползвам без да влизам в интернет?
Момичета, днес пуснахме тестовата версия на овулационния календар. Той ще бъде в тестови период до края на следващия месец (края на август) за да може ако има някакви проблеми да може своевременно да се решат. Искаме да ви помолим да го използвате максимално и да въвеждате Вашите реални или пробни данни. За да го изпозлвате е нужно да се регистрирате в календара. Потребителското име и паролата нямат нищо общо с регистрацията в сайта. Трябва наново да се регистрирате за календара. Отбележете при регистрацията своите данни коректно. Като влезете ще ви се отвори Вашия "личен календар", в който като кликнете върху датата ще ви се отвори страничката за всеки ден, в който да въвеждате информацията за деня. Когато кликнете върху "лични графики" ще се отвори списък с Вашите цикли и чрез кликване върху всеки от тях ще видите своята графика. Тя може да се анализира, отпечатва и представя на лекар. Можете да си поставите лентичка генерирана от нашия календар, но преди това е нужно във профила на календара си да сте позволили Вашите графики да бъдат виждани от други потребители. Моля ако забележите грешки, некоректно зареждане на страници, некоректно извеждане на данни и каквито и да е забележки пишете в темата! За нас е важно!Моля ако имате предложения към следващата версия на календара споделете ги тук!Ако имате въпроси по отношение на работата и принципите на овулационния календар задавайте ги тук ! Ще публикуваме подробна инструкция за работа с него!Календарът е на адрес :calendar.zachatie.orgСлед преминаване на тестовия период - края на август всичко ще се нулира и ще трябва да започнете отначало! Ако някоя от вас държи да й се запазят данните от тестовата версия за действителната нека пише на info@zachatie.org като напише потребителското си име от календара!Надяваме се да Ви е полезен и с Ваша помощ да направим един хубав и полезен интерактивен инструмент за всички, които планират да имат бебче !Искам да благодаря на мъжа на StefiZ, който отдели много време, труд и желание овулационния календар да стане реалност!
Момичета спешно ми трябва календара за 2008 но за разпечатване...Моля Ви съдействайте ми?
beaste, имам проблем с отбелязването на тестовете за Ову. в календара - не запомня.
Ставаше въпрос, че на 04,11,07 не искаше да ми запише положителния и все още не ще. На друга дата става, но на тази не. Какато и да е, не е нещо съществено.Благодаря за отговора
doide mi na 14to chislo i produlji 6 dena,t.e. do 20 koi den se pada ovulaciqta mi?