0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Посъветвайте ме мили момичета
« -: Август 08, 2007, 10:16:37 am »
Здравейте момичета, искам да ви попитам и помоля за малко информация!
Ще ставаме кумуве на наши приятели и имам желание за малко тен, според вас лошо ли е да посетя солариум. Вреди ли по някакъв начин,при положение че правим опити за бебче?  :balk_159:
« Последна редакция: Август 08, 2007, 10:55:50 am от little_rabbit »
*
Re: Посъветвай те ме мили момичета
« Отговор #1 -: Август 08, 2007, 10:23:01 am »
Не мисля, че би ти навредило на този етап. А защо не пробваш с бронзиращи лосиони за тяло. Трябва да се мажеш всеки ден и за около седмица ще имаш тен. Казвали са ми, че е доста ефектно, но не съм го пробвала за да кажа със сигурност. Пробвай. Приятно прекарване на сватбата. :)
/>
« Отговор #2 -: Август 08, 2007, 10:26:25 am »
Мислих си и за този вариант, но една позната ми каза че не ставал равномерен тен навсякъде,понеже зависи от теб как ще се разнесе, докато от солариум се получавал по добър и равномерен тен. Единствено се притеснявам от облъчването. :?
*
« Отговор #3 -: Август 08, 2007, 10:32:50 am »
То от 3-4 солариума няма да има кой знае какъв ефект. Бронзиращите лосиони наистина не се разнасят добре и после по чаршафите остават кафяви петна. На последък, обаче много ги хвалят тези лосиони, които имат лек бронзиращ ефект и тена се получава от наслагване, а не от еднократно мазане. Пробвай веднъж и ако не се получи както искаш, мини към други варианти. НО в никакъв случай не ходи на "Хавайски тен", тази грешка я направих 3 дни преди сватбата ми - груба грешка, ръцете ми бяха все едно съм белила орехи, едва си изравних тена.
/>
« Отговор #4 -: Август 08, 2007, 10:38:26 am »
Малко ми се струва,че темата не е за тук,но ще ти дам и моя съвет.
Наистина е вярно,че ако не разнесеш добре крема за изкуствен тен,ставаш на петна.Моя приятелка така се докара.Ужас и е непоправимо.
Миналата година реших за първи път да отида на солариум-и аз така -на сватба.Имах същите опасения като теб.И знаеш ли?Чакам си аз реда, и изведнъж от стаята изскача момиче с защитни очила и по монокини и крещи,та се къса.Да не ви казвам,че станах и да си ходя.Както си стояла захлюпена в солариума,изведнъж дал на късо,лампите започнали да горят/с искри/,и тя едва излязла...Както и да е.Солариума се скапа и аз си тръгнах без тен.Даже се радвах.Казах си 4е няма да стъпя никога.
След този случай,преди 2-3 месеца гледах по ТВ,че лампите на солариумите трябва да се сменят периодично, защото след това ставали мнооого по-опасни за здравето,а в Бг масово не се правело.
Плюс тов след солариум не е хубаво да излагаш тялото си на слънце.Пак опасно.А не вярвам да искаш тен,за да отидеш на сватбата с дълги ръкави и шапка  :lol: Солариума е за зимата.
Пък що не се попечеш малко?  :balk_177:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
Re: Посъветвайте ме мили момичета
« Отговор #5 -: Август 08, 2007, 10:56:24 am »
Титали, пипнах само леко заглавието.
« Отговор #6 -: Август 08, 2007, 11:11:27 am »
Благодаря ви мили момичета, за съветите ще се почудя още малко понеже да не взема да направя някоя беля с тези лъчения.

« Отговор #7 -: Август 08, 2007, 11:30:14 am »
Здравейте момичета, искам да ви попитам и помоля за малко информация!
Ще ставаме кумуве на наши приятели и имам желание за малко тен, според вас лошо ли е да посетя солариум. Вреди ли по някакъв начин,при положение че правим опити за бебче?  :balk_159:
Още в началото на нашите опити за бебе съм разговаряла с гинеколог по този въпрос и той каза , че няма проблем да се ходи на солариум , но преди овулацията!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Август 08, 2007, 22:25:31 pm »
titali  аз ходя всяка пролет на солариум...правя няколко процедури...за да получа някакъв загар ,защото само така кожата ми свиква и нямам толкова остра слънчева алергия.Всичко е полезно в умерени количества.Можеш да ходиш на солариум,но в умерени количества.Ако ще ходиш в начало се пусни на по-малко минути и си вземи крем за по-бързо почерняване.Успех!!!! :D
(желателно след ову да пропускаш солариум)
« Отговор #9 -: Август 10, 2007, 20:16:15 pm »
Благодаря ви мили момичета, за съветите ще се почудя още малко понеже да не взема да направя някоя беля с тези лъчения.

Кво да направиш, тва е като да си на слънце, и на плаж ли няма да ходиш докато правиш опити, хайде отивай и за седмица ще си с приличен тен. :D
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]