Сега официално
ЗДРАВЕЙТЕ. Благодаря на всияки за поздравите при моята регистрация. Както вече написах разбрах за саита от БТВ - Репортерите. Аз дълги години имам проблем като на всички тук, но УВИ не знаех за съществуването на сайта. Сигурно доста неща бих си спестила ако бях разбрала за вас по рано.
- Д-р Табакова е на първо място
- Отчаянието сигурно щеше да е по малко
- Липсата на някой да ме разбере
- И мн. други вие ги знаете не по зле от мен
От два дни почти не излизам от сайта дори мъжът ми се скара с мен, че прекалявам.Казва, че не понася да плача на всяка история която чета.
Темата "Първите признаци на бременност" ме накара да се надявам още повече, че този месец е станало, а той само клати глава и казва че после пак ще рева като "Батлан"
една седмица.
Не че не е съпричастен, но не ме разбира напълно или неговата болка не е като моята.
Виждам, че "Табакова" е обсъдена вече, но и от мен БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ КЛИНИКА
Момичета благодаря ВИ че ви има, вече знам, че не съм сама и когато страдам, че още нямам деца тук никой няма да ми казва "Още си млада имаш време жени раждат и по на 45г."
Незнам дали е нормално, но аз май се сърдя на всички около мен на живота на късмета си абе на всичко. Ядосана съм и незнам как да спра да съм ядосана.
Благодаря ви, че пак изчетохте дългото ми словоизлияние имам още да споделям, но ме е страх да не ви отекча.