0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pri dve neuspe6ni rajdania triabva li da opitam pak.daite mi savet,prejviah mnogo i neznam dali ste imam sili za oste i nai ve4e me e strah ot sledvast neuspeh.daite mi savet i kuraj
« Последна редакция: Юли 03, 2007, 21:51:06 pm от Мели »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: neuspe6no rajdane
« Отговор #1 -: Юли 03, 2007, 13:09:41 pm »
Антонина кажи ни защо са били неуспешни. В какво лекарите намериха проблем. За ранен мисед ли става въпрос или за вече износено бебче. Съжалявам за това което си преживяла и ти пожелавам никога да не се случи. успех :)
И пиши на кирилица, така ще е по разбрано и повече хора ще ти отговорят. :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #2 -: Юли 03, 2007, 13:18:39 pm »
Ако това, което пишеш е вярно - пробвай следващият път секцио. Така ще видят къде е проблемът и ще го коригират. Ако става дума за раждане, а не аборт.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #3 -: Юли 03, 2007, 13:31:24 pm »
ами незнам, аз под 'неуспешно раждане' разбирам нещо много лошо-плода загива по време на раждането.ако е това трябва спешна медицинска консултация за причината.
ако е вече спонтанен аборт отново трябва консултация-имунологични изследвания, генетични.
глупаво е, колкото и да си отчаян, да опитваш до безкрай без да потърсиш прчината.
спешно потърси специалист!
*

lidia

• 2959
« Отговор #4 -: Юли 03, 2007, 13:34:36 pm »
Аз обаче упорито отказвам да повярвам че два пъти са изпуснали бебе в 9 месец 8O
Найстина упорито тялото ми се съпротивлява да го приеме.
Антонина дай малко яснота по въпроса.
*
« Отговор #5 -: Юли 03, 2007, 13:43:08 pm »
малко офф!
когато съм се раждала, имало една жена в болницата, на която 8 или 9 пъти и умирал плода в края на 7мия месец.разбира се става въпрос за 1980-та, сега медицината е много по-напреднала.
ама като знам какви некадърни доктори има, особено в малките градове, няма да се учудя ако наистина са изтървали 2 пъти бебе в 9тия месец.
тука в разград за последните 4-5 години има доста случая на родилки, на които не е изчистена плацентата.има и един смъртен случай-дъщерята на приятелка на майка ми.но все още няма осъден лекар.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #6 -: Юли 03, 2007, 14:28:24 pm »
Пак off
Аз лежах за задържане с една циганка, която имаше едно момиченце и още 7-8 бременности при които бебето умира от месец два преди раждането до месец два след раждането. И тогава беше бременна отново и бяха отишли в майчин дом за изследвания.

А когато раждах, бях в една стая с жена, на която първите две деца едва са ги спасили, ама са се родили със сериозни увреждания. При едното детенце даже бяха останали последствия, които щели да се оправят едва след пубертета или след като спре да расте - не си спомням. За третото дете вече беше дошла в София и при секциото открили септум. Единственото, от което можело да се досетят е странната поза на бебето. По време на бременността не е пречил септума, ама при раждането детето тръгвало с рамото напред.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #7 -: Юли 03, 2007, 21:47:26 pm »
първия път беще в на4алото на 9 месец ,беше се задушило с пьпната врьв .Раждането на мьртав плод както казват лекарите е тежко а за мен ужасно защото много исках детенце.Не мога да го опиша с думи и не го пожелавам на никои.Опитвах се да се савзема,лекариат ми каза 4е се слу4ва нямало при4ина в мен да опитаме пак.И така след година забремениах отново едновременно се радвах и пла4ех от страх да не стане нещо отново и затова отидох в маи4ин дом седях 3 месеца,иследваха ми вси4ко няма6е проблеми  имах среша и сьс психолог заштото много се стахувах да не стане пак нешо.Лекарите бяха много добри но ре6иха да не се нервирам и психирам от вси4ко в болницата и тьй като иследваниата ми бяха добри да се прибера в кьши и така ходех на консултаций нямах проблеми до на4алото на 8 месец.Сутринта ме заболя корема и отидох в болницата,естественно вдигнах крьвното,пла4ех и се молех само да не стане нешо  не мога да разбера оше за един 4ас ве4е сам била с вьтрешен крьвоизлив.Когато ме вкарха в операционната не исках нишо друго освен да умра трудно е да се пи6е за това.Прелети са ми 3 банки крьв и 2 плазма ,сестрата ми каза 4е трябва да се радвам зашото една на десет оставала след такава тежка операция ,но на мен ми е все едно.Как да напи6а вси4ко коато преживях последните 3 години незнам ЗА пьрви пьт пи6а за това какво ли може да се слу4и оште незнам пи6ете ми слу4вало ли се е и на други                 
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #8 -: Юли 03, 2007, 21:53:37 pm »
Много съжалявам за всичко, което си преживяла, мила!!!  :balk_145: Искрено обаче вярвам, че някъде там в бъдещето е твоето бебче - това, което ще гушнеш и на което ще се радваш! Пожелавам ти го от сърце! Сега важното е да се възстановиш психически, доколкото ти е възможно и...да продължиш напред! С вяра, обич и оптимизъм! Прегръщам те!!!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: neuspe6no rajdane (неуспешно раждане - бел.мод.)
« Отговор #9 -: Юли 03, 2007, 22:16:36 pm »
Мила ,много съжалявам за случилото се :(
моя съвет е, да не се отказваш.Лично аз се боря вече 8 -9 години за да си имам детенце......много пъти ми е идвало да се откажа....но продължавам да се боря.
Едната част от мен,вътрешно вярва че ще успея.
Опитай се да си починеш ...да се възстановиш психически до колкото е възможно.
И след време опитай отново!!Успех мила!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #10 -: Юли 03, 2007, 22:36:01 pm »
първия път беще в на4алото на 9 месец ,беше се задушило с пьпната врьв .Раждането на мьртав плод както казват лекарите е тежко а за мен ужасно защото много исках детенце.Не мога да го опиша с думи и не го пожелавам на никои.Опитвах се да се савзема,лекариат ми каза 4е се слу4ва нямало при4ина в мен да опитаме пак.И така след година забремениах отново едновременно се радвах и пла4ех от страх да не стане нещо отново и затова отидох в маи4ин дом седях 3 месеца,иследваха ми вси4ко няма6е проблеми  имах среша и сьс психолог заштото много се стахувах да не стане пак нешо.Лекарите бяха много добри но ре6иха да не се нервирам и психирам от вси4ко в болницата и тьй като иследваниата ми бяха добри да се прибера в кьши и така ходех на консултаций нямах проблеми до на4алото на 8 месец.Сутринта ме заболя корема и отидох в болницата,естественно вдигнах крьвното,пла4ех и се молех само да не стане нешо  не мога да разбера оше за един 4ас ве4е сам била с вьтрешен крьвоизлив.Когато ме вкарха в операционната не исках нишо друго освен да умра трудно е да се пи6е за това.Прелети са ми 3 банки крьв и 2 плазма ,сестрата ми каза 4е трябва да се радвам зашото една на десет оставала след такава тежка операция ,но на мен ми е все едно.Как да напи6а вси4ко коато преживях последните 3 години незнам ЗА пьрви пьт пи6а за това какво ли може да се слу4и оште незнам пи6ете ми слу4вало ли се е и на други                 
Прегръщам те силно, мноооого силно. Съжалявам за горчивия ти опит, моля се на Бог да успееш един ден да прегърнеш своето дете, заслужаваш го, всички ние го заслужаваме!
 :bighug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #11 -: Юли 03, 2007, 22:37:57 pm »
Ани, изживяла си невероятно мъчение, за което ужасно съжалявам.
Сега най-важното е да се успокоиш, срещай се със психолог ако е нужно, а съм сигурна, че е нужно!Чак тогава гледай напред.
Желая ти успех!
*
« Отговор #12 -: Юли 03, 2007, 22:55:21 pm »
Това найстина е ужасно което си преживяла!!!Стискам палци всичко да е наред занапред!!!Искренно ти пожелавам успех!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #13 -: Юли 03, 2007, 23:24:02 pm »
мила Антонина,

преминала си през много тежки изпитания за душата и тялото. от сърце се надявам да успееш да преодолееш мъката и болката с помощта на твоите близки хора, а защо не и с помощта на този форум. надявам се да се решиш да опиташ отново.
преди това, обаче, трябва да се консултираш с много добър специалист по патологична бременност и да му разкажеш подробно за твоите случаи - с всички медицински документи, които имаш. аз бих ти препоръчала даже консултация с няколко специалисти. ако, дай Боже, решиш и забременееш пак - трябва да те наблюдава много редовно такъв специалист.

каквото и да решиш, пожелавам ти успех!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lidia

• 2959
« Отговор #14 -: Юли 03, 2007, 23:50:48 pm »
Миличка така силно се надявах това което беше написала да не е вярно. Плача с теб защото усещам огромната болка която е на сърцето ти.  Много силно се надявам да преодолееш мъката доколкото е възможно и да продължиш да се бориш. Консултирай се с психолог, задължително, аз не бих се справила без неговата помощ ако недай боже ми се наложи да преживея нещо подобно. Когато бъдеш готова аз с теб ще се моля този път всичко да е наред. Бъди силна. Ти ще успееш. :bighug: yahoo_17
« Отговор #15 -: Юли 05, 2007, 11:27:39 am »
Искрено съжалявам за това, което си преживяла!
Желая ти успех следващия път!
« Отговор #16 -: Юли 05, 2007, 13:48:39 pm »
мила Антонина,

преминала си през много тежки изпитания за душата и тялото. от сърце се надявам да успееш да преодолееш мъката и болката с помощта на твоите близки хора, а защо не и с помощта на този форум. надявам се да се решиш да опиташ отново.
преди това, обаче, трябва да се консултираш с много добър специалист по патологична бременност и да му разкажеш подробно за твоите случаи - с всички медицински документи, които имаш. аз бих ти препоръчала даже консултация с няколко специалисти. ако, дай Боже, решиш и забременееш пак - трябва да те наблюдава много редовно такъв специалист.

каквото и да решиш, пожелавам ти успех!

И аз съм на абсолютно същото мнение. Успех и  :bighug:
« Отговор #17 -: Август 05, 2007, 20:52:52 pm »
вториа пат бе6е секцио и какво пак ни6о направила сам вси4ки иследваниа  вси4ко е нарет ако иска6 пи6и
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #18 -: Август 05, 2007, 23:03:04 pm »
antonina,искрено съжалявам... :( Бъди силна,не се отказвай.Дано намериш своя доктор(специалист),който наистина ти помогне да се реши проблема ти.Желая ти успех! :bighug:
« Отговор #19 -: Август 06, 2007, 15:24:19 pm »
Мила Антонина,
Мога да ти кажа:
Първо, че ти съчувствам,
Второ, да не спираш с опитите и да вярваш, че третият път ще е УСПЕШЕН,
Трето, да се вслушаш в съветите на Jam,
и четвърто, и аз подкрепям това за психолога /и аз съм ходила при такъв специалист/
Прегръщам те силно! И горе главата! Какво да се прави?! Животът е мъчителен, но трябва да го изживеем някак си.
И още веднъж, не губи надежда! :balk_21:

Бъдете добри и не губете кураж! :)