0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

irata

pomognete mi
« -: Септември 07, 2005, 12:26:00 pm »
Zdraveite. Imam edin problem i znam che e oshte rano za reshenieto mu no ne mi dava mira i spokoistvoe. Ako nqkoi moje da mi kaje slednoto neshto:
Posledniqt mi cikal be6e na 22.08. Na 01.09 napravih edna grshka i iskam da popitam vazmojno li e da sam bremenna. Poblema e v tova che zapochna da me boli nisko dolu i krasta - a dosega nikoga ne me e bolqlo, vazmojno le e da sma nastinala? ne sam pravila o6te test za6toto me e strah da ne polojitelen a i e rano mislq o6te.
Blagodarq vi predvaritelno!
*
pomognete mi
« Отговор #1 -: Септември 07, 2005, 12:30:16 pm »
Всчичко е възможно. Макар че 01.09 ти е едва 10 ден има вероятност да си бременна.

Изчакай и си направи тест. Страха в случая няма да ти помогне изобщо

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
pomognete mi
« Отговор #2 -: Септември 07, 2005, 12:53:37 pm »
Спокойно, не се шашкай, само че при закъснение побързай да отидеш на лекар, мисля че има начин да се разминеш без аборт, дори незнам дали не е добре още сега да се консултираш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

irata

pomognete mi
« Отговор #3 -: Септември 07, 2005, 13:30:08 pm »
to4no ot abort se strahuvam nai-mnogo i mislq na 8-q den da napravq test i ako e polojitelen da otda na lekar vednaga, moje toi da kaje drug variant
pomognete mi
« Отговор #4 -: Септември 07, 2005, 15:21:59 pm »
Колко е дълъг цикъла ти , ако е къс е възможно да си била в овулация. При мен точно към 10 и 11 ден са ми фертилни, затова изчакай дали ще закъснее и направи тест или отиди на лекар.
*
pomognete mi
« Отговор #5 -: Септември 07, 2005, 15:27:30 pm »
Възможно е да си бременна...
Първия път, когато забременях, бях правила секс на 6-тия ден от цикъла ми - т.е. първия ден без кръвотечение!
И още преди да имам закъснение, усещах нещо като болезнено дърпане ниско долу.
Но всичко е много индивидуално.
Дано да е така, както искаш!
Направи си тест! Страха ти няма да  помогне за нищо.
*

Joop

pomognete mi
« Отговор #6 -: Септември 07, 2005, 15:50:41 pm »
Колко дълъг ти е обикновенно цикъла?Ако е повече от 28 дена и е редовен ,с постоянна продължителност,може и да не си бременна.Поне изми ли се след акта както трябва?Отиди на лекар,могат да направят нещо за да избегнеш аборта(бият се хормони да изхвърлят плода)
*

irata

pomognete mi
« Отговор #7 -: Септември 07, 2005, 16:00:59 pm »
blagodarq vi mnogo na vsi4ki. Po princip perioda e okolo 30 dni i e redoven, no shte otida na lekar dokato e po-rano, ne sam rajdala i me e strah ot abotr a pak sam i na 28, prosto 4oveka ne e nai-podhosq6tiq. no kakto kazvat nqma nepopravimi ne6ta.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
pomognete mi
« Отговор #8 -: Септември 07, 2005, 16:18:32 pm »
Има едни хапчета Постинор - взимат се веднага след акта за предпазване от нежелана бременност /когато не сте се пазили/ - това да го знаеш за друг път. Обаче това е хормонален препарат и повече от един път в месеца не трябва да се взима, а също така и не всеки месец.
За сега - възможно е да си бременна. Изчакай датата и тогава - тест. Ако ти закъснява и тестовете са отрицателни, пак е възможно да има бременност, така че бързо на лекар в такъв случай.
И пиши на кирилица!
*
pomognete mi
« Отговор #9 -: Септември 07, 2005, 17:55:04 pm »
Миличка, знам, че си притеснена, но ако не ти е ясно какво значи проблемно забременяване ще ти поясня - това не е случая, в който е проблем, че си забременяла, а случая, в който имаш проблем да забременееш.
Иначе евала на всички момичета които ти отговориха аз нямам нерви особено след поредната изцепка на отговорни родители - имам предвид това:
Изоставено новородено бебе бе открито тази нощ в столицата, съобщи репортер на Агенция “Фокус”. Първоначално бебето е откарано в 4-то РПУ, където, след като е прегледано от медицински екип на “Бърза помощ”, е било прието в Института по акушерство и гинекология.
Бебето е живо, лекарите не дадоха подробности за състоянието му.

Ако модераторите решат, че съм груба - да ме изтрият, нямам нищо против, но това е моето мнение и не виждам нищо лошо в това да го кажа.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
pomognete mi
« Отговор #10 -: Септември 07, 2005, 17:57:12 pm »
Някога, много отдавна и аз съм правила аборти по желание. :cry:
*
pomognete mi
« Отговор #11 -: Септември 07, 2005, 18:01:23 pm »
Лали знам го това, но съм сигурна че не си се обърнала за помощ към хора, за които липсата на деца е болен проблем. Просто ти си друг тип човек ...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
pomognete mi
« Отговор #12 -: Септември 07, 2005, 18:02:30 pm »
Ами - да.
Просто дадох обяснение за търпението си да отговарям.
*

svetlawoman

pomognete mi
« Отговор #13 -: Септември 07, 2005, 20:05:59 pm »
Дано не ти прозвучи обидно ,но преди да правиш секс следващия път просто помисли предварително за последствията ,а не гадай дали си бременна или не!Надявам се си чувала за предпазни средства!Извинявам се за тона,но не разбирам как някой може да иска да се отърве от дете,след като повечето от нас мечтаят за него!
*

JOOP

pomognete mi
« Отговор #14 -: Септември 08, 2005, 14:07:47 pm »
Защо сте толкова груби с момичето?
Ако не искайте не отговаряйте.Жените,които нямат проблеми със забременяването едва ли са чували за овулация и т.н.
Проблема,който има всяка една от този форум я е направил ЗНАЕЩА.Тук все едно пролича раздразнение от това, че видители който не иска бебе-при него става.
Това момиче може да е и на 15год.Защо да не му се отговори.Вие го прогонихте и то доста грубо.
Аз съм една от вас от 8 год.се опитвам и все не става.Но това не ме прави зла.
Когато те молят за помощ-ако можеш откликни,ако ли не си замълчи.
Не може да искаш добро за теб ,а ти да си лош....
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
pomognete mi
« Отговор #15 -: Септември 08, 2005, 14:11:12 pm »
Никой не е зъл.
Момичето е попитало.
На неправилното място.
Крайно нетактично.
Отговорили са му.
Това е.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
pomognete mi
« Отговор #16 -: Септември 08, 2005, 16:05:15 pm »
Цитат на: JOOP
Защо сте толкова груби с момичето?
Ако не искайте не отговаряйте.Жените,които нямат проблеми със забременяването едва ли са чували за овулация и т.н.
Проблема,който има всяка една от този форум я е направил ЗНАЕЩА.Тук все едно пролича раздразнение от това, че видители който не иска бебе-при него става.
Това момиче може да е и на 15год.Защо да не му се отговори.Вие го прогонихте и то доста грубо.
Аз съм една от вас от 8 год.се опитвам и все не става.Но това не ме прави зла.
Когато те молят за помощ-ако можеш откликни,ако ли не си замълчи.
Не може да искаш добро за теб ,а ти да си лош....

човек преди да пише, е добре и да прочете малко.
на момичето са му отговорили по същество, при това няколко души.
и за стотен пореден път да кажа - тука няма една единна група от "вие", на която някой да размахва пръст и да държи отговорност за реакциите й. всеки пише и реагира така, както му подсказва възпитание, образование, характер и настроение...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!