0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Полезни билкови чайове
« -: Август 26, 2007, 19:06:05 pm »
Привет! Въпросът ми е свързан с това има ли определени билки, които са полезни за пиене на чайче по време на бременността...Мисля да си правя "студен чай", но ми се ще да знам от какви билки! Ще съм ви благодарна за съдевти! Имайте хубава вечер!!!

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Полезни билкови чайове
« Отговор #1 -: Август 27, 2007, 18:25:38 pm »
Така на прима виста се сещам само за любимия ми студен чай- от шипки. Много е вкусен и освежаващ, а и богат на витамин Ц и съответно полезен  :D Да ти е сладко  :D

*
« Отговор #2 -: Август 27, 2007, 18:57:43 pm »
Така на прима виста се сещам само за любимия ми студен чай- от шипки. Много е вкусен и освежаващ, а и богат на витамин Ц и съответно полезен  :D Да ти е сладко  :D

Обаче Лан преди време беше писала, че шипковия чай предизвиква и запек, така че внимателно :wink:
*
« Отговор #3 -: Август 27, 2007, 19:35:17 pm »
Лара, внимавай с билките, някои могат да бъдат опасни за бременността. Тук някъде имаше тема за билките, които трябва да се избягват, тъй като в по-големи количества причиняват контракции на матката.
Не е желателно ежедневно пиене на билкови чайове. Виж по-скоро по-полезно би било фрешове, натурални сокове от плодове и зеленчуци. Страхотен сок се справи с ябълки и червена чушка - много богат на витамини.
/>
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #4 -: Август 28, 2007, 19:58:14 pm »
Благодаря ви, момичета! Аз плодови сокчета си изстисквам редовно - ябълката обаче я предпочитам с морковче  :wink: Не винаги ми се пият такива и затова ми дойде на ума за чайче. Ще се разтърся и ще внимавам с избора на билките!
Имайте хубава вечер!  :bighug: