Здравей капка любов,
Хубав ник.
Никога не съм имала редовен цикъл. Първо пих Диане 1 година и след като го спрях защото въпреки него не ми дойде стана още по лошо.На 22 май започнах да пия костил бегит. В начало се надявах да съм бременна но след като направих 3 теста си записах час при лекаря ми на 13.06. Той ми каза че имам узрял фоликул 16мм и ми изписа оргаметрил за да ми дойде, че не било нормално да ми прескача менструация при условие че правим стимулация. По моя молба се съгласи да пробваме още един месец. Надявам се да стане. Нали знаеш надеждата умира последна. А и приятелят ми е много против това. Съгласи се за изследвания и спермограма но си е втълпил че бебето ще дойде така от само себе си без лекарства и лекари, това правене на секс по план го подлудява. Но нестане ли следващия месец отивам и ще замъкна и него каквото и да ми коства.
Благодаря ти за мнението. Много ми е тежко. Когато тръгнах по лекари започнах да се чувствам непълноценна и започна едно тровене с хапчета. Първо дияне с андрокур, после косрил бегита, а колко зле ми се отрази на емоционалното състояние 5 дена бях като малко дете на което са му взели играчката. Но добре че бяха само 5 дни. Пробвам още един месец може и да стане.
Стискай ми и ти палци.