0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

donika

Nqma po-lo6o ot tova da zagubi6 beb4eto si...
« -: Февруари 27, 2005, 12:33:11 pm »
Za sujalenie sqdam da pi6a tozi post sus sulzi na o4ite. Zagubih go. Zagubih nai-jelanoto i nai-4akanoto v svoeto su6testvuvane. Zagubih beb4eto si. Poneje vi obe6tah da vi kaja kakvo se e slu4ilo, vupreki 4e mi e mnogo trudno v momenta sqdam da napi6a nqkolko reda na horata koito sta6no mnogo me podkrepqha i sum sigurna i za v bude6te 6te produljavat da me podkrepqt- tava ste VIE mili momi4eta. Ne pojelavam i na nai-golemiq si vrag da izpita tova , koeto 4uvstvam az v momenta. Nqmam dumi da opi6a bolkata. Okaza se taka nare4enoto ''kuho qice''. Na 24.03 mi praviha abort. Mnogo mi e mu4no. Znam, 4e 6te kajete 4e jivota produljava i trqbva da se gleda napred. Samo tova slu6am poslednite dni. Prosto ne iskah da produlji taka.......I vse pak vqrvam 4e nqkoi den i az 6te se radvam na edno muni4ko 4ove4e koeto 6te obi4am pove4e ot vsi4ko na sveta. Iskam da vi kaja nqkolko dumi mili momi4eta. Obi4aite de4icata si i im go kazvaite vseki den, pregru6taite gi i gi celuvaite vinagi kogato gi poglednete, za6toto ....vsi4ko ostanalo v toq skapan jivot e posredstveno. Obi4aite i cenete horata do vas, va6ite roditeli i priqteli, za6toto bez tqh sme za nikude. Mili momi4eta vupreki vsi4ko az 6te produljavam da buda s vas za6toto v nai-skoro vreme se nadqvam, pri purva vazmojnost, vsi4ko da e nared, i az da si imam moeto malko angel4e. Pregurnete i celunete malkite suzdaniq, koito moje bi ve4e spqt i prosto im kajete 4e gi obi4ate, i 4e vinagi 6te budete do tqh. Pregru6tam vi i vi celuvam. Do novi sre6ti.
*
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2005, 13:33:43 pm »
Ох-толкова ми стана мъчно за теб и за всички ,който трябва да преживяват или са преживели това нещастие.АЗ също минах през това ,както и много момичета тук.Подкрепям те и взаимно ще се подкрепяме ,за да се справим с този душевен срив, защото знам че някой ден ще прегръщаме нашите деца.Прегръщам те виртуално.Приеми подкрепата на хората , които те обичат и бъди силна!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2005, 14:54:12 pm »
Съжалявам за това, което си преживяла. Моля те, пиши на кирилица. Много трудно се чете. Успех.
*
Re: Nqma po-lo6o ot tova da zagubi6 beb4eto si...
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2005, 15:14:26 pm »
Неzнам кое е наи_ лошото. Мисля, откакто лежах в една стая в болницата с една маика на 3 деца. Имаше рак. Дано да се е иzлекувала. Дано.
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2005, 17:11:04 pm »
Според мен,нещата не могат да се степенуват ,за неизлечимо болните-естествено че не говорим в случая.За нас,които искаме бебе,най-голямата трагедия е загубата,ето при мен мина вече повече от година и не мога да забравя.Но трябва да бъдем силни,болката постепенно ще отмине.Много момичета от клуба с 2,3 сп.аборта си имат вече дечица,затова -не се отчайвай,гледай само напред. :D
*

юлиана

Загубих бебето си
« Отговор #5 -: Май 09, 2005, 00:55:21 am »
Аз те разбирам много добре,мила!Само ще ти кажа,че на 30.06.2004 загубих дъщеричка ,роди се мъртва...2.900/50 см.Постъпих за раждане на термин с изтекли води и на прегледа се оказа,че бебето няма тонове!!!Събраха се два екипа вМайчин дом,но нищо не може
 ше да се направи.Така си раждах нормално цяла нощ,на мъртъв плод секцио не правят и си знаех,че тези мъки са за нищо...А в къщи всичко си бях подготвила креватче,дрешки,всичко...С таткото едва се свестихме,защото не съм имала кой знае какви проблеми през бременността и се оказа,че просто било малшанс,преметнало се и си вързало пъпната връв на възел,защото самата връв е била много къса!А аз пиша сега и плача,защото я видях бебка и това не ми дава покой....6месеца след раждането се пазихме и от нова година работим за друго бебе,но още нищо!Та това е...Нали ще ми стискате палци,момичета,моля ви!!!
юлиана
« Отговор #6 -: Май 09, 2005, 07:33:45 am »
мила юлиана били се регистрирала защото искам да ти пиша  бележка
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Май 09, 2005, 09:40:11 am »
Миля, Юлиана, всичко ще е наред.
Обърни гръб на миналото, ще успееш, вярвай.
...
« Отговор #8 -: Май 09, 2005, 09:50:54 am »
Доника, Юлияна,

Съжалявам за всичко което сте преживели, но цялото си сърце ви желая много сила и успех!!!
*

юлиана

отговор
« Отговор #9 -: Май 09, 2005, 20:15:26 pm »
Мила Карла,опитах няколко пъти,но някъде се обърквам и регистрацията не става.Като има време мъжа ми ще се регистрирам.Благодаря за вниманието!
юлиана
« Отговор #10 -: Май 10, 2005, 08:14:39 am »
мила Юлиана  имаш ли  имейл
Re: юлиана
« Отговор #11 -: Май 10, 2005, 09:22:54 am »
Цитат на: carla
мила Юлиана  имаш ли  имейл

carla ,вече съм регистрирана и може да ми пишеш на лични  :)
*

+++

« Отговор #12 -: Юли 29, 2005, 09:30:53 am »
Здравейте, момичета!
От известно време чета темите и искам да споделя, че този форум много ми харесва.Тук човек намира полезна информация, подкрепа и милите думи, от които има нужда.
Ще споделя и моята болка......първо-страдам от хронично заболяване.Решението да забременея взех категорично-без да мисля за себе си, осъзнавайки огромния риск за здравето ми.Крепеше ме мисълта за неописуемата радост, която ще ми донесе малкото съкровище.Всичко беше наред до 10 г.с., развиваше се нормално и изведнъж...........няма сърдечни пулсации.Лично видях малкото тупкащо сърчице и след 2 дни......то вече беше спряло.Трябваше да преживея аборта на рождения си ден!Направих всичко възможно и го изтеглих с 1 ден:(.Обясниха ми, че в Б-я няма изследване, което със сигурност да изясни причината за това.Можело само да се гадае.........
Съчувствам на всички, които са преживели този ужас.Но, твърдо вярвам, че следващият път ще се получи!Вярвайте си!
« Отговор #13 -: Юли 31, 2005, 21:50:42 pm »
Здравейте момичета!! Понеже виждам че темата ми отпреди почти 6 месеца е върната на 1 страница реших да пиша, вече съм регистрирана, т.е. donika съм аз. :wink:  Искам само да кажа , на всички момичета, които с трепет и вълнение очакват своите 2 чертички и след това лека безпроблемна бременност и бебче, кураж и много сила!!!!   Да се надяваме , че всичко при нас ще бъде наред и някой ден/много скоро/ ще гушкаме малките си бебенца.....Трябва да бъдем силни и да вярваме , че всичко ще бъде наред....Поздрави и целувки от мен за всички!!!
*

Лyne

« Отговор #14 -: Август 08, 2005, 10:35:35 am »
Искам да пожелая на всички вас лека и безпроблема бременност и да имте хубави и здрави дечица, които ви радват. Наистина се моля за всички вас, които имате проблеми, защото мен "съдбата" ме дари с дете, което не можах да задържа, но за което страдам много въпреки, че може би нямам голямо право. И се надявам, че този живот ще се върне поне при някоя от вас и че някой ден ще мога да стана наистина част от вас и всички ще си говорим не за проблеми,  а само за хубави неща :wink:
*

maiska

« Отговор #15 -: Август 27, 2005, 17:21:28 pm »
А в този миг някой някъде ражда нежелано дете и го оставя в някой дом.........
*

Anonymous

« Отговор #16 -: Август 29, 2005, 09:31:10 am »
Кураж на всички, които са загубили бебоците си!!! Пазете се много при следващото забременяване!!!Ако трябва си намерете по-добър гиниколог и правете всичко, което ви казва, за да изживеете щастливия миг, дори и лежане в болница!!!!Стискам ви палци мили момичета!!!