0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Първи преглед при Стаменов
« Отговор #100 -: Юли 13, 2007, 12:37:36 pm »
Момичета които сте пациентки на Д-р Стаменов, първия ми преглед при него е насрочен за 15.03.2008 год. но това е събота. Имате ли представа дали работи в събота или е станала някаква грешка. :ask:
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #101 -: Юли 13, 2007, 12:41:55 pm »
няма грешка. момичетата си знаят. ако се притесняваш звънни отново и питай конкретно
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #102 -: Юли 13, 2007, 12:44:37 pm »
Не се притеснявай - в клиниката събота е нормален работен ден и всички са там поне до 20 ч., че и в неделя работят, ако имат насрочени процедури.
Пожелавам ти успех!
« Отговор #103 -: Юли 13, 2007, 13:46:10 pm »
Благодаря ви за информацията момичета, ще трябва да се въоръжа с търпение защото ми се вижда много далечна датата, но какво да се прави :?
Успех и на всички вас. :bighug:
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #104 -: Юли 13, 2007, 23:23:56 pm »
По-важното е, че си попаднала на точния лекар и екип! Отличен избор! Зареди се с търпение и надежда! Март ще дойде скоро и дано имате късмет! Желая ти го от сърце!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #105 -: Юли 21, 2007, 09:09:34 am »
Lions, и аз смятам, че си попаднала на точното място и точния лекар :) Успокой се, март изглежда далеч, но всъщност през това време ще видиш колко неща ти самата ще можеш да осмислиш на спокойствие и ще можеш да се подготвиш психически. Ние с приятеля ми също отидохме по приблизително същото време като вас за първи път при Стаменов и трябва да ти кажа, че добре че мнооого време преди това бях чела тук във форума и бях детайлно запозната с това какво ще ни преглеждат и какво евентуално можем да чуем като диагноза. И въпреки това, колкото и имах представа, когато прегледът мина, пак бяхме като "тряснати". Така че съветът ми е да използваш максимално рационално времето си до прегледа през март, да си починеш хубаво сега лятото и заредена с много спокойствие и вяра, че това е вашият лекар, да го посетите през март. Успех!
« Последна редакция: Юли 21, 2007, 09:11:13 am от seasmilebg »
« Отговор #106 -: Юли 23, 2007, 11:17:42 am »
 Опитвам се да не мисля какво ще стане до тогава и да се разтоваря от натрупаната негативна енергия до сега,след 3 инсета и 1 икси неуспешни вече реших да сменя лекаря пък ще видим какво ще стане. До март май ще изкрейзя нацяло.
Успех момичета, които сте тръгнали по нелекия път на зачеването и дано накрая всички гушнем поне по едно :bori_002: а защо не и две наведнъж