Здравейте, искам да ви разкажа как преминаха делата с др Мичев - заведох дело и наложих възбрана на лекарския му кабинет, в отговора си срещу моя иск - написа че тръбите ми били изгнили, че съм приета по спешност, че се налагало - че не ми били отрязани тръбите и съм изписана с възможност за зачена, но всъщност се е налагало и са отрязани...и че не ми е съобщено че са отрязани ...защото не сме се поинтересували. Само за сведение бях приета на планирана операция, уговорена предварително..и след предаване на плик с пари.. майка ми чакаше отпред, нали знаете че няма майка, която да не се поинтересува как е детето й.. хирурзи ми прегледаха досието и са категорични, че няма никаква ама никаква причина за отстраняването им. Много се надявах някой от вас да ме подкрепи...в момента имам подадени жалби в комисията по етика във Варна и НЗОК - вървят разледвания...момичета трябва да сте активни...не може така!!! Този човек е толкова гнусен и нагъл...и вместо да направи нещо...започна да ме изнудва, чрез доктор Александров, които ми направи цветната снимка