0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Не държа да работи със Здравната каса.
Искам да е добър професионалист и да работи с качествени материали.
Благодаря предварително!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Цветенце, аз ходя при д-р Едрева. Кабинета й се намира зад общината - мисля, че Иван-Асен е улицата. Аз съм доста доволна от нея - работи с нова техника, с нови и качествени материали и е доста спокойна - за такива като мен, дето не понасят зъболекари. Съпругът й е челюстен хирург. Заедно работят в кабинета до колкото знам, той също е д-р Едрев.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Съпругът й е челюстен хирург. Заедно работят в кабинета до колкото знам, той също е д-р Едрев.
Точно така е.
д-р Хорозова също е добра, тя е на ул.Братя Шкорпил след кино Мустанг.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
Отдавна ходя при д-р Галина Захариева,
намира се близо до жп гарата. Много съм доволна, кабинета й е перфектен и работи с качествени материали, работи и със здравната каса.
Телефона й е: 601176

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Д-р Бъчварова на бул."Сливница"147.
Ако не си доволна ,ела ми се обади.
Нямам паднала пломба или проблем с някой зъб след нейно лечение.6 -та година съм нейна пациентка ,както и цялото ми семейство.
Ако има черен списък със зъболекари, ще попълня няколко имена с  удоволствие! Все пак ти пожелавам успех в избора!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Д-р Динкова е много добра. Страхотен специалист. Има клиника на бул. "Мария Луиза". Там се помещава още и една възрастна дама /забравих й името/, зъбен хирург. Ако някой не дай си Боже му трябва такъв, тази жена е факир. Мога да питам за името, ако някой се интересува.

Отдавна ходя при д-р Галина Захариева,
намира се близо до жп гарата. Много съм доволна, кабинета й е перфектен и работи с качествени материали, работи и със здравната каса.
Телефона й е: 601176

И аз съм била пациентка на Захариева и наистина е много добра!  :P
И аз ходя при д-р Едрева и съм много доволна. Работи заедно с мъжа си, била съм и при него за хирургични манипулации (операция, вадене на зъб). Страхотни професионалисти са и двамата, много внимателни, предразполагат и успокояват и най-страхливите.Трябва да се запишеш предварително, имат много пациенти, особено сега, през лятото.