0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Към всички момичета минали през АРТ?
« Отговор #40 -: Август 02, 2005, 09:37:29 am »
Благодаря ти, FreshBreeze! Много мили пожелания и дано се сбъднат! Може би повечето момичета бързат, защото имат срок шест месеца от одобрението, за да си закупят лекарствата. А на мен лекаря ми каза да не бързам да ги купувам, а да изчакам преди самата процедура. Пожелавам успех на всички, догодина с по едно бебче!!! :wink:  :)
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #41 -: Август 02, 2005, 09:48:02 am »
Цитат на: Pupsik
Може би повечето момичета бързат, защото имат срок шест месеца от одобрението, за да си закупят лекарствата. А на мен лекаря ми каза да не бързам да ги купувам, а да изчакам преди самата процедура.

Аз си ги купих веднага след като си взех протокола от касата. Гледах да имат дълъг срок на годност. В момента са в хладилника при зеленчуците и ме чакат. Какви ли сладоледчета ще си направим?! newsm04

« Отговор #42 -: Август 02, 2005, 12:23:55 pm »
Хи-хи-хи Сладоледчета! Ще са сладки! Огънче, явно заради съхранението и срока на годност са ми казали да не бързам, че да не объркам нещо.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #43 -: Август 02, 2005, 15:17:18 pm »
Цитат на: Pupsik
Огънче, явно заради съхранението и срока на годност са ми казали да не бързам, че да не объркам нещо.

Най-вероятно да. Аз до скоро ги съхранявах в чекменджето, но като почнаха жегите ги преместих в хладилника. Надявам се, да не съм ги повредила, че не ми се мисли ако трябда да си ги купувам....
А ти гледай да си ги вземеш навреме и не чакай последната минута. Трябва да ги имаш всичките преди да започнат да те боцкат. :balk_22:

« Отговор #44 -: Август 03, 2005, 13:01:18 pm »
Да, Огънче! Няма да чакам наистина последния момент. Аз вече попитах в аптеката и ми казаха, че за 1 ден ще ги имат. Аз ще ги поръчам седмица по-рано, т.е. към 21.08.
*

Мима

И аз съм с вас...
« Отговор #45 -: Август 22, 2005, 13:22:13 pm »
Здравейте, момичета!
На мен също ми предстои ИКСИ при Владимиров.
Пия Цилест от 6-тия ден на цикъла, а утре ме вика да ми бие единствената инжекция Декапептил!? Това при положение, че "кистичния" фоликул е изчезнал! Попитах го трябва ли да нося лекарството в хладилна чента например, че пътуването ми е око 4-5 часа  и той каза: "Да, по-добре ще е"! Обаче някак смешно ми се струва да се движа с хладилна чанта вместо куфар :oops: Мисля си дали пък термос няма да свърши съшата работа!? Огънче как върви при теб - водиш ме с една седмица!
*
« Отговор #46 -: Август 22, 2005, 13:48:49 pm »
Мима, прочети темата "До всички които ще транспортират лекарства за ин витро"-там е писано по въпроса за термосите.Успех
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #47 -: Август 22, 2005, 14:54:54 pm »
Стискам палци Миме, всичко да върви по вода. :balk_600:
На мен днес ми дойде и в сряда сутринта съм на преглед. Ако всичко е ОК, ще започнем подготовката. Незнам каква ще е...., но скоро ще разбера. И....само напред към успеха. :balk_5:  Ти определено преди мен ще се иксираш. Ще се радвам да поддържаме връзка и да си обменяме инфота около процедурата. Кажи ми какви са ви показателите на спермограмата и защо ще правите икси? При теб има ли някакви проблеми? Ако предпочиташ ми пусни бележка. Разкажи ми вашата история.

ПС: По-добре в хладилна чанта си сложи лекарството. Смешно, не смешно, това е положението. Хич да не ти пука, а си пази лекарството.

*

Мима

Все пак ти ще си преди мен
« Отговор #48 -: Август 23, 2005, 18:10:52 pm »
Ами какво да ти кажа! Днес се установи, че проклетия кистичен фоликул все още е налице и затова не можеше да ми бият Декапептила! :cry: Това е положението отлага се с един месец през който ще пия двойна доза прлотивозачатъчни пък белким изчезне тоя гад! Още не съм почнала пък взех да падам духом! Аааа я се вземи в ръце то още колко те чака - цял ден си повтарям! :lol: А с тая хладилна чанта обрах точките в София! :lol: Ретя, благодаря! Аз още вчера веднага след това видях темата ама ме мързеше да пиша. Огънче в момента спермограмата не е пред мен, но диагнозата беше Олигоастенотератозооспермия -  /за зоо не съм сигурна/дългичко, а! При мен уж няма проблем, ама на сега виж кво се появи!  :cry:
*
« Отговор #49 -: Август 23, 2005, 18:22:15 pm »
Хайде Миме не се отчайвай.Горе главата-всичко ще мине, рано или късно.Минавайте вие че да идва и нашият ред на януарските :wink: .И ни дръжте в течение как върви стимулацията, когато започне че да сме поне психически подготвени. :)
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #50 -: Август 24, 2005, 14:04:46 pm »
Много съжалявам, Миме, за тъпата киста. Не унивай. Ей сега ще мине месеца и с теб заедно ще се иксираме, да занеш. Горе главата, мила! И при нас е подобно на вашето положение. Аз имам ендометриозка 1-2 степен, на която за сега не се обръща внимание. Половинката е с диагноза Олигоастенозооспермия. Вие имате "терато" в повече от нас. Регистрирай се, за да си пишем бележки.