0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета, не издържам вече.Незнам сега накъде.Много се уморих.Няколко години напрежение и изследвания, като все си втълпявам и търся вината в мене.За мъжете е лесно, една спермограма и готово.Но ние жените......... :(.Та накратко.Минахме спермограма при любимия.При мене-извънматочна, отрязана тръба, хидротубация, цветна снимка, всички хормони, овулация има.Бебе няма.Чудя се вече, ако трябва да запълня списъка с изследвания и все не откриват проблема, ще мине живота ни.Толкова бавно се проследява всичко. Ако пристъпя към инвитро, какво може да попречи да не стане и то, ако евентуално има неоткрит проблем.Какво е важно още да изследвам, за да съм по-сигурна че няма да има пречки за инвитрото, защото теглихме кредит за такова, понеже няма да е по здравна каса. :(
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Не издържам вече.Дайте ми съвет моля ви.
« Отговор #1 -: Юли 11, 2007, 00:03:28 am »
Цитат
Ако пристъпя към инвитро, какво може да попречи да не стане и то,
Повярвай ми, десетки причини могат да се изброят.
Намери екип на когото да се доверите и действайте!
Пожелавам ви успех! :D
« Последна редакция: Юли 11, 2007, 00:08:20 am от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Юли 11, 2007, 03:41:56 am »
Не се отчайвай, щом е имало една бременност ще има пак. Важното е, че твоята яйцеклетка се е събрала със сперматозоида, това означава много, вярвай ми.
Нещата може да не се получават не само заради физиологичната страна на нещата. Като чета какво си написала, май доста си се изнервила покрая това. Повечето от нас са така, аз също тази седмица съм с потънали гемии.
Щом сте решили за инвитро добре, наистина намери си лекар и болница, с които да се чувстваш добре и действайте. Пожелавам ти успех. Досега четох разни американски научни статии по въпроса, оказва се, че хората вече говорят за 50% успеваемост, значи всичко е наред. И дано скоро се похвалите с бременност, стискам ти палци не унивай.

Гласувай за мен и за моето бебе инвитро на
http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Юли 11, 2007, 07:17:51 am »
Касиел миличка,как то ти написа и Евро,причините могат да са десетки.
Но  .......факта ,че все пак си забременявала ,макар и извънматочно,означава много!Разбирам те че нямате финансова възможност,и поради тази причина се надяваш да стане от първия път..........
Но преди всичко трябва да си спокойна,трябва да си намериш лекар на който напълно ще се довериш .Много е важна психическа нагласа.От цялото си сърце ти желая ,много много скоро да се похвалиш с положителен резултат! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17УСПЕХ!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Юли 11, 2007, 09:18:19 am »
не го мисли толкова, знам как звучи, но рано или късно ще стане. при нас случая е подобен но вървим по утъпканата пътека и ще му видим края. успех и късмет на вас. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #5 -: Юли 11, 2007, 11:11:06 am »
здравей мила!много добре те разбирам как се чувстваш,но не се отчайвай,трябва да се бориш.ние също сме с неизяснен стерилитет и се борим вече 3 години.имаме 4 инсеминации + 1 инвитро.гаранция за успешна процедура няма :(.моя съвет е да направите колкото може повече изследвания преди да престъпите към инвитро.при мен напримеризлезнаха имунологични проблеми.така че смело напред и ще спечелиш битката
« Отговор #6 -: Юли 11, 2007, 11:16:19 am »
Котенце, какви бяха имунологичните ти проблеми, които пречат?
*

evro

• 5167

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #8 -: Юли 11, 2007, 13:33:18 pm »
Благодаря ти Евро, за труда да намериш темата.Аз почти от година чета тука и още не мога да изчета и разбера всичко.
*

evro

• 5167
« Отговор #9 -: Юли 11, 2007, 13:37:48 pm »
 :balk_103:
спокич, кой с каквото може :wink:

Те осмислят живота ни!