0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Търси се
« Отговор #20 -: Август 20, 2007, 20:41:18 pm »
Здравей, panda! Ще говоря с моята приятелка, предполагам, че няма да е късно. Искаше да изненада дъщеря си за рожденният и ден, който е през сепрември, но може и да се отложи за Нова година например ;) Мога да дам 100% гаранция, че ще се грижат за котарачето. Малката / на 12 години е/ им е фен, прибира всякакви бездомни и се грижи за тях. Дори не яде закуските, които дават в училище, за да може да нахрани коте, което срещне на път за вкъщи  :balk_105: Много мило дете е :)
« Отговор #21 -: Август 26, 2007, 20:11:56 pm »
Здравей panda,много сладко писи!аз от скоро съм тук и сега го виждам.Аз имах персийка,която беше бяла като сняг но не роди нито веднъж имаше проблем,но понеже не за тук тази тема няма да говоря,живя доста дълго много я оби4ахме,но староста я налегна и си замина.Та ако е удобно да те питам дали може да си купя от теб защото са много сладки и ще се радвам ако е възможно!!!  :a_cat_06:
*
« Отговор #22 -: Август 26, 2007, 22:21:05 pm »
Здравей, Виктория!
Много миличко ми става, когато ми пише някой, който наистина обича котки. :D
Очакваме ново поколение котета, предполагам, че ще са бели като мама и тате  :lol:
Обещала съм да подаря едно на приятелката на Котарана. Собственичката на котката обаче ще продава останалите, така че, ако всичко е наред, мога да те свържа с нея и да си купиш коте.
« Отговор #23 -: Август 27, 2007, 21:12:17 pm »
Здравей Панда, много благодаря за вниманието ще се радвам много ако остане едно пух4е и за мен!Интересувам се по колко ги продават да знам?Щте стискам палци да роди здрави котенца и вси4ко да е наред!!!Мого ти благодаря за вниманието!!!  :bighug: