0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Помогнете ми да избера!
« -: Август 09, 2005, 15:49:22 pm »
Момичета, помогнесе със съвет!
НАправихме втора много лоша спермограма. Предстои ни преглед при Кацаров, но всичко отива към асистиран метод, ако въобше е възможно, защото диагнозата е хиповолемия и  олигоастенотератозооспермия с многомалък процент на подвижни, малко количество  и т.н......
Сега сечудя накъде да се насочиме, дали към Щерев или към Владимиров?
Доколкото останах с впечатления от форума, това са двете места, които са най - препоръчвани в София!
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Помогнете ми да избера!
« Отговор #1 -: Август 09, 2005, 16:00:36 pm »
Аз лично не бих отишла при Щерев. :balk_133:

*
Помогнете ми да избера!
« Отговор #2 -: Август 09, 2005, 16:01:34 pm »
Габи, д-р Кацаров може да назначи лечение на съпруга ти. Отидете първо на прегледа и после мислете за асистирани методи. Може пък да се окаже, че има шанс, въпреки, че е много, много трудно да се повлияе на спермограмата... А какво е хиповолемия?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Помогнете ми да избера!
« Отговор #3 -: Август 09, 2005, 16:26:22 pm »
Незная, пуснах търсене из форумите, но нищо не намерих. В Гугъл излиза че е нещо като намален приток на кръв или течност към даден орган!
*
Помогнете ми да избера!
« Отговор #4 -: Август 09, 2005, 16:40:02 pm »
Е, Мели ще ни каже.
Не се отчайвай, Габи, изчакай да видиш какво ще каже д-р Кацаров.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Помогнете ми да избера!
« Отговор #5 -: Август 09, 2005, 16:53:46 pm »
Хиповолемия (хипо = под, волум = обем) означава намален обем, в случая на еякулата (под 2 мл).

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Помогнете ми да избера!
« Отговор #6 -: Август 09, 2005, 17:20:45 pm »
Разбрах, че досега от началото на тази година са родили в Майчин дом-София 12 жени забременели в клиниката на Щерев. Не му правя реклама. Имам инфо от познат, който работи там.
*
Помогнете ми да избера!
« Отговор #7 -: Август 10, 2005, 09:12:27 am »
Габи, нека си кажа и аз мнението. За д-р Владимиров съм чувала само хубави неща, но не съм ходила лично при него. Клиниката на д-р Щерев /посещавам я/ е точното място, в случай че НАИСТИНА си за асистирани методи. Ако се окаже, че вашия случай не е такъв и може да отложите асистираните технологии по-добре се ориентирай на друго място - просто в клиниката има страшно много пациенти за инвитро, икси и какво ли още не и незнам дали има време за по-леките случаи... Аз лично правя инсеминации, но всички момичета за инвитро и икси са с предимство пред мен /е, аз не се сърдя, защото май и аз вървя към "тежката артилерия"/.Ако има нещо друго, питай.

*
Помогнете ми да избера!
« Отговор #8 -: Август 10, 2005, 10:49:50 am »
Мерси Grace, след като посетимме Кацаров може би ще разберем....за какво сме.
На Вас кой ви определи че сте точно за инсеминация? Ако искаш ми пиши на лични с-я.
Направо се чудя как едно време не е имало чак толкова много подобни проблеми. Сега където и да отидеме е пълно с чакащи! НЕ мога да проумея откъде идва тази работа!
Помогнете ми да избера!
« Отговор #9 -: Август 11, 2005, 13:42:40 pm »
Ето личното ми мнение и моят опит: Ходила съм и на двете места. Изборът ми е клиниката на Щерев.

Успех, каквото и за избереш!
Благодаря ти, Бени!

Помогнете ми да избера!
« Отговор #10 -: Август 15, 2005, 14:04:48 pm »
Аз от личен опит мога да препоръчам д-р Владимиров. В клиниката на Щерев не съм ходила. Доволна съм, че открих д-р Владимиров и екипа му, не съм съжалявала и за миг. Внимателни, специалисти, обясняват ти всичко и т.н. Още повече, че забременях чрез инсеминация.
Където и да избереш, пожелавам ти да останеш с добри впечатления от екипа и да имаш положителен резултат!