много благодаря за бързите отговори, ще последвам съветите за даването на стерилна урина следващия път.
Аз от малка имам проблеми с бъбреците. На 14год. -остър пиелонефрит, не помня с какво ме лекуваха. После на 22 пак бъбречна криза- лекуваха ме с гентамицин, ужасно болеше...Сега съм на 27 и няколко години не съм имала проблем с бъбреците.
Бактериалната вагиноза е заключение от ваг. секрет. В изследването пише, че имам candida albicans. Предписаха ми антимикотични лекарства, 10 дни лечение с хапчета и ваг. свещички. Мъжа ми също пие хапчета, при него няма симптоми, но вероятно е носител...
Е.coli >10(5) се изолираха от стерилната урина. Лечението ще бъде 10 дни със ciprinol...не знам дали се пише точно така.
Все още вярвам с медицината и докторите, макар че бях отчаяна когато правех бъбречните кризи, а никой не ми даваше информация и не ме взимаха на много сериозно.
Ще правя каквото е нужно и ще се информирам до колкото мога. Благодаря ви отново за съветите и коментарите. Дано един ден всеки от нас гушне своето желано и чакано дете.