Здравейте!
Днес не бях на себе си от мъка, разрових се в интернет и първият сайт на който попаднах беше този... Цял ден чета... Плача...
Защо чак сега ви откривам ли? Защото не смеех по-рано да чета в такива сайтове. Днес вече момента дойде! Почувствах се на дъното, сама, безполезна, ненужна...
В края на миналия месец направих за пръв път в живота си ин-витро. Вчера (20-тия дне след трансфера) след кръвен тест и УЗД ми казаха, че няма бременност, защото HCG е 17,5 и се виждало нещо малко, което не било такова, кавото трябва да бъде (съжалявам че може би говоря глупости, но не съм много запозната с всички термини). Отчаяна съм. Вчера бях толкова объркана след като ми го съобщиха, че не можах да попитам нищо повече, като например сега, след като спрях хапчетата и Утрогестана кога трябва да ми дойде? Има ли все пак някаква надежда? Всичко ли е изгубено?
Казаха ми, че понеже съм била хиперстимулирана, това също не било добре. Защо това не ми го казаха преди това, а чак сега, след трансфера и след отрицателния тест?
Имам 6 замразени ембриона - казаха ми, че ще проследят другия месец дали ще се създадат условия да ми върнат част от тях. Не съм сигурна обаче, че ще има ефект... Опитвам се да си вдъхна кураж, но не намирам сили.
Ако някой може да ми отговори какво ми предстои сега, какво да очаквам... Може би несвързано съм написала всичко, може би недостатъчно информация съм дала... Съжалявам - разстроена съм и много объркана. Всичко ми е сринато, загубено ...