0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета, имам проблем с гъбички
« Отговор #20 -: Май 04, 2006, 14:31:40 pm »
Цитат на: adi
Дени май много бавно ще ти станат изследванията!!!
Аз днес ходих за микробиология и резултат ще е готов в петък към обяд.(за 2 дни)а цитона маска пак за два дена беше готова.

Ади, а твоите изледвания в поликлиника ли ги прави? Възможно е поликлиниките само да ги бавят...
« Отговор #21 -: Май 04, 2006, 14:35:43 pm »
Скарлет, благодаря ти миличка за ценната информация. Сега поне знам как да постъпя  :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #22 -: Май 04, 2006, 14:59:05 pm »
Цитат на: deni_one
Ади, а твоите изледвания в поликлиника ли ги прави? Възможно е поликлиниките само да ги бавят...

Дени дори и в нашата забутана клиника изследванията се бавят максимум 7 дни. Понеже ги пращат в окръжните градове за да ги направят там. А този гинеколог ти е казал чак средата на месеца това е твърде много. Аз лично не вярвам на такива изследвания, които вместо да се направят за няколко дни (както е нормално) се правят половин месец. Защото е възможно всичко да стане с взетата проба!  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Май 04, 2006, 21:16:21 pm »
Мила ДЕНИ аз моите изследвания ги направих в един частен център който работи с здравна каса.Даже гинекологът там ми даде направление за ендокринолог да си направя хормонални изследвания чрез здр.каса.Просто май не си попаднала на подходящо човешко отношение. :lol:
« Отговор #24 -: Май 04, 2006, 23:23:37 pm »
Явно... :( Но има фактори на които ме мога да повлияя в момента. Както и да е.