0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Нямам болки при М
« -: Май 31, 2007, 11:53:09 am »
Днес ми дойде.
Както предния, така и този цикъл ми дойде без никакви болки. Което е адски странно и нетипично за мен.  8O
Обикновено винаги преди М ме прорязва корема дни преди идването, а в деня, когато ми идва имам доста силни болки.

Иначе имам зацапване няколко дни преди цикъла./от година насам/. По повод на това изчетох доста неща за хормоните и ПКЯ. Прогестеронът ми, който изследвах този месец, никак не беше нисък, дори напротив...

Оф... На какво може да се дължи М без болка???
*
Re: Нямам болки при М
« Отговор #1 -: Май 31, 2007, 13:29:09 pm »
Е, какво?
На никой ли не му се е случвало?   8O
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #2 -: Май 31, 2007, 13:31:59 pm »
Радвай се, че няма болка!
Аз съм имала цикъл без болка, но на 2-ия ден
се появява, малко, но има!
Ти искаш да те боли ли? :lol:
*
« Отговор #3 -: Май 31, 2007, 13:33:13 pm »
Взимаш ли някакви медикаменти отскоро, на които да се дължи промяната?
*
« Отговор #4 -: Май 31, 2007, 14:22:30 pm »
Не взимам абсолютно никакви медикаменти.
Не искам да ме боли. Но е адски необичайно за мен...
Даже си мисля, че изобщо си е странно М без болка.
« Отговор #5 -: Май 31, 2007, 14:37:57 pm »
Аз понякога имам болки друг път не. Но отккато си направих физиотерапията болки почти нямам. Само леко в кръста и съвсем леки в яйчниците. Този месец за първи път имах пак болки. Мисля не трябва да се те притеснява това,че нямаш болки.
Какъв е цикълът ти? Има ли промяна по обилност примерно?
*
« Отговор #6 -: Май 31, 2007, 15:16:10 pm »
Вени, попитах за медикаменти, защото на мен ми се случи два поредни пъти да нямам болки, но се оказа, че лекарството, което пия в момента за намаляване на кръвното, се използва и при мигрени, т.е. има и свойство на силно болкоуспокояващо. Не знаех това, чак като се разрових из интернет видях, иначе бях като стъписана, абсолютно никакви болки тогава, при положение, че иначе съм патологичен случай.
Чувала съм също, че момичета, които имат болки при М. когато започнат да пият противозачатъчни, имат подобрения в М. по отношение на болки и обилност.
Още нещо се сещам - днес ли го очакваше?

Стеляна, моля те сподели каква физиотерапия си правила, много съм потърпевша от цикъла си, бих опитала почти всичко. Предварително ти благодаря.
« Последна редакция: Май 31, 2007, 15:18:00 pm от jul4e »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Май 31, 2007, 15:20:33 pm »
ами според мен си е нормално да нямаш болки при менструация. аз лично никога не съм имала болки.
какво те притеснява? обикновено жените се тревожат, когато имат болки... :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Май 31, 2007, 15:28:48 pm »
Аз като момиче имах леки болки,а с течение на годините/вече съм на 27/ изчезнаха и сега се появяват съвсем рядко.
*
« Отговор #9 -: Май 31, 2007, 16:18:46 pm »
Да, точно днес го очаквах.
*
« Отговор #10 -: Юни 01, 2007, 10:17:01 am »
Да, точно днес го очаквах.

В такъв случай може би наистина няма нищо притеснително, може би цикълът ти се е саморегулирал по някакъв начин, стискам палци да е така и да не те мъчи повече с болки!
« Отговор #11 -: Юни 01, 2007, 10:36:37 am »
Аз като ученичка имах такива адски болки,че всеки път когато ми идваше и допустимите дози на болкоуспокояващите не ми действаха ми даваха по 3 дена болнични.С такива болки бях докато навърших 25 години.След това не знам какво ми повлия,но болките започнаха да намаляват по интензивност.Дори и сега (вече на 36)имам най-много 2 цикъла в годината съпроводени с болки.Затова радвай се ,че нямаш болки.Няма причина за тревога.
*
« Отговор #12 -: Юни 01, 2007, 10:46:14 am »
на мен досега ми се е случвало един единствен път да имам цикъл без болки, но не ми хрумна да се притеснявам, напротив, радвах се. е, после пак се върна към нормалното си състояние :)

« Отговор #13 -: Юни 01, 2007, 12:23:41 pm »
Към Julche

Ходих на физиотерапия след лечение на възпален яйчник.
Назначена ми беше от лекуващата ме гинеколожка.
Процедурите бяха радар и ултразвук и спомагат по принцип против страствания.
« Отговор #14 -: Юни 01, 2007, 12:54:27 pm »
Veni
все едно аз съм го писала този въпрос
в една друга тема прочетох, за зацапването преди цикъл...аз също го имам
Което значи, че не сме изключения от медицинска гледна точка и лекарите вероятно имат решение на нашия проблем!
Ти при кой доктор ходеше?
* премахнато от модератор
*
« Отговор #15 -: Юни 03, 2007, 10:42:54 am »
Всичко си ти е наред! И аз съм със силни болки през МЦ. Течният аналгин ми е добър познайник и нищо друго не ме спасява. Случва ми се да изкарам и без болки, но това е много рядко и тогава съм адски щастлива.