0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

има ли нещо страшно
« -: Май 20, 2007, 13:46:56 pm »
Здравейте момичета преди две седмици писах че съм бременна,исках да питам някой имал ли е подобни симптоми първо ме боли кръста не силни а тъпи болки,не мога да спя доста ми е нарушен съня,вие ми се свят,И най-странното,което ме притеснява най-много че от вчера ме боли корема и имам много яко разстройство направо не мога да изляза от тоалетната ,много ме е страх да не стане нещо ,Ако някой е преживял нещо подобно моля да пише

*
Re: има ли нещо страшно
« Отговор #1 -: Май 20, 2007, 14:02:27 pm »
Идеи:

1. бгмамма
2. сайтове на английски, руски, френски за бременността
3. поговори с лекаря си
Alexandra
*
« Отговор #2 -: Май 20, 2007, 14:22:03 pm »
И най-странното,което ме притеснява най-много че от вчера ме боли корема и имам много яко разстройство направо не мога да изляза от тоалетната ,много ме е страх да не стане нещо ,Ако някой е преживял нещо подобно моля да пише
Вероятна причина - летния грип, който върлува в момента. Консултирай се с лекар.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Май 20, 2007, 15:29:57 pm »

Цитат
Идеи:

1. бгмамма
2. сайтове на английски, руски, френски за бременността
3. поговори с лекаря си

:good_post:
« Отговор #4 -: Май 20, 2007, 16:10:54 pm »
 :D
Подкрепям горенаписаното.
Най-вероятната прчина за разстройството е някакъв стамашен вирус. Аз също изскарах такъв, съвсем в началото на бременността си. Ще се оправиш, не се притеснявай, пийй повече течности.
Колкото до другите симптоми, това са най-нормални за бременност, както са ти казали вече момичетата, чети из нета за симптоми при бременност и ще откриеш, че няма нищо страшно
Поздрави