Здравейте! Тази вечер бях при док. Тодорова. Показах и днешните резултати, които съм написала малко по-горе. Споделих с нея, че имаме планове този месец да направим пункция на съвсем спонтанен цикъл. Имам един фоликул и по-скоро с проучвателна цел/след лапарото да се види какво ще е положението/ док. иска да направи пункция, за да види дали има яйцеклетка и ако има съответно трансфер. Това обаче решихме с уговорката днес да направя хормоните на щитовидната жлеза и да се консултирам с док. Тодорова. Като видях сутринта резултатите реших, че всичко пропада, но тя каза да действаме!!!
Увеличихме л-тироксина от 50мг на 75мг, включи ми преднизолон 3 по 1 табл. от 5мг, остава си селена по 1 табл. дневно, аспирин протект след овулация по 1 табл. дневно и последно ДХЕА-С по 1 табл. дневно/не можах да го намеря в нито една аптека/. Фраксипарин след ембриотрансфера ако въобще има, но това важи и за класически опит със стимулация.
Много съм объркана, в неделя ще обсъдим всичко с док.!!!
Някой има ли представа къде може да се намери ДХЕА-С?
Мислех си, че след като ТСХ-то не е в норма ще трябва да чакаме докато се нормализира, пък то какво излезе, вече незнам какво става!!!
Извинявам се, че съм толкова обстоятелствена, но наистина съм много объркана, приемам вашите мнения!!!