Здравейте, има ли сред вас момичета, които страдат от пиелонефрит? Как се лекувате? Има ли и такива, които са забременяли с това заболяване и ако са износили детето и са го родили, как им се е отразило на бъбреците? Вчера бях при личната за направление за прословутите изследвания и тя "просто ей така" ми подметна, че била против да забременявам изобщо
защото при съвсем здрави жени при една бременност се разваляли бъбреците, а аз както съм си обременена...имало много хора, които осиновявали и в това нямало нищо лошо и също така разбирала, че всяка жена искала да роди...ей такива ми ти работи. Иначе накратко - опити от 1г и 2м. Завишен пролактин, който регулирам с Бромокриптин и десен поликистозен яйчник, левия - съвсем слабо засегнат. Съотношението на ЛХ - ФСХ ми беше малко разместено не беше 1:1, а 1:1,5 или обратно, трябва да проверя
не съм засичала овулация, нямам и снимка на тръбите. Тепърва "прохождам" в тази област.
Ако съм постнала темата в неправилен раздел, моля да бъде преместена и да бъда извинена.