0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кандида - помогнете да открия лек
« -: Ноември 25, 2010, 11:14:33 am »
Здравейте,
първо да се извиня, ако пускам темата на неправилно място или вече има така (доста търсих, но не можах да намеря).
Имам проблем, който вече ме изкарва извън нерви и се чувствам просто ужасно.
Месец май ми направиха ЦС, една седмица след нея тръгна бяло течение. Направих си микробиология и се видя, че имам кандида. Изписаха ми едни лекарства (едното със сигурност беше Фасижин). След лечението бялото течение стана още по-лошо. Отидох на друг лекар - нови лекарства и след лечението отново никакъв ефект. Дотук съм минала през 6 лекари (всеки ми изписва различни лекарства), две ЦС и една лапароскопия.
Вече не знам какво да правя - започвам да се побърквам. Каквото и да правя гъбичките не изчезват, а същевременно не искам да започваме опити за бебе с тях. Така, че седя си и си чакам да минат :-)))
Моля помогнете да открия лекар във Варна, който би могъл да ми помогне. Вече бях при всички, който аз знам.
Благодаря!

26.09.2019
*
Re: Кандида - помогнете да открия лек
« Отговор #1 -: Ноември 26, 2010, 13:06:15 pm »
Не мога да ти помокна с лекар във Варна, но до преди 1 седмица и аз лекувах кандида. Моето лечение беше следното: аз и партньора ми пихме 7 дни низорал 2х1 т., а аз 12 дни слагах глобули макмирор. След седмица ще правя контрола, но и без нея мисля, че има ефект лечението. По време на лечението не сме правили секс. Дано съм била полезна. Успех!

« Отговор #2 -: Ноември 26, 2010, 15:17:29 pm »
Всеки пациент се нуждае от индивидуално лечение и схема !В противен случай може само да си навреди.Най добре  се насочи към надежден лекар.Успех
*
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2010, 13:36:53 pm »
Има какво да се направи и без лекарска намеса, толкова много е изписано по форумите. Приема на лактобацили под формата на капсулки или таблетки за пиене, овули за вагинално приложение, спазването на определен хранителен режим, укрепването на имунитета като цяло. Небезизвестният д-р Михайлов препоръчва и хомеопатични средства, потърсете, прочетете. Само някои насоки:
http://archives.bg-mamma.com/archive/index.php?topic=227873
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=4493

Успех! :)

« Отговор #4 -: Декември 20, 2010, 22:54:03 pm »
Здравейте, преди една година се побърках от кандида, и сърбеж. Лекувах се с Полижинакс, имаше временен ефект и пак се появиха, после други антибиотици, но отново се появяваха. Най-ефективно за мен се "Биоцитрин" - 33% концентрат от Грейпфрут и се миряса. Пих го три месеца по схема от сайта на Биоцитрин.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #5 -: Декември 20, 2010, 23:00:50 pm »
При мен ефикасно е Гиназол  :) консултирай се със следящия ти лекар, дали е подходящо за теб
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #6 -: Декември 21, 2010, 13:59:29 pm »
Благодаря ви момичета за отговорите. Аз най - накрая успях да открия лекар, който да ми помогне и то с минимум лекарства. Сега всичко е наред и спокойно можем с мъжа ми да започваме опитите за бебе отново. Много благодаря на всяка една от вас, която ми писа и помогна.
Весели празници и много сбъднати мечти на всички!

26.09.2019
*
« Отговор #7 -: Декември 21, 2010, 16:53:19 pm »
При мен ефикасно е Гиназол  :) консултирай се със следящия ти лекар, дали е подходящо за теб

И аз това и препоръчах преди няколко дни. Аз не се повлиях от няколко месечно лечение на Кандида преди 2-3 години, накрая еднократно Гиназол и се родих :) Но разбира се, задължително трябва да се съгласува с лекуващия лекар!