0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Имунологични изследваня
« -: Юли 14, 2005, 21:27:33 pm »
здравейте, аз сам от Варна и от 3.5 г неуспешни опити пак сам в заданена улица. днес бях при гинеколога си и след поредните добри хормонални изследвания той ме насочи кам болницата в Плевен кадето се правели такива имунологични изследвания специално за д-р Конова. Вапроса ми е знае ли някой нещо за там и какви са подробностите. Наистина вече се чувставам безпомощна, а и не знам при кого да отида след като всички изследваня са добри. Благодаря ви предварително момичета надявамсе да ми помогнете.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Имунологични изследваня
« Отговор #1 -: Юли 15, 2005, 11:43:36 am »
здравей!

хубаво те е насочил лекарят ти.
чували сме за д-р Конова, ходили сме при нея. тя е голяма приятелка на сдружение Зачатие - чудесен специалист и човек.

ето ти сайта на техния център:

http://www.immunelab.info/

съветвам те да пишеш по мейла на д-р Конова (eikonova@abv.bg) , като обясниш подробно твоя случай. тя ще ти отговори и ще ти даде по-нататъшни указания какво да правиш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Имунологични изследваня
« Отговор #2 -: Юли 15, 2005, 20:13:00 pm »
благодаря много jam. ще и пиша непременно. сигурно трябва да опиша резултатите от всичките ни изследвания подробно нали? радвам се че ме насочихте и вие така се чувставам по спокойна а и имам някаква надежда. отново благодаря  :D