0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

katericata

болят ме гърдите
« -: Февруари 08, 2007, 20:48:07 pm »
Правих изследвания за хормони пролактина ми е леко завишен пия парлодел вече 10 дни днес е 22 ден от цикъла ми и доста ме болят гърдите възможно ли е да е от хапчетата?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: болят ме гърдите
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2007, 20:54:27 pm »
Ако досега не са те боляли е възможно. При висок пролактин се предполага, че нямаш овулация, след корекцията му се предполага, че имаш и се отделя прогестерон, който пък е причината  да болят. Обаче се консултирай с лекар, но не е спешно.
« Отговор #2 -: Юни 03, 2007, 10:42:25 am »
 Здравей! Не се притеснявай и аз като започнах да пия Парлодел ме боляха старшно много гърдите, но за по-малко от месец болката изчезна.Така,че поизчакай и ако не мине се консултирай с лекар.

*
« Отговор #3 -: Юни 03, 2007, 15:11:50 pm »
Аз преди два месеца започнах да лекувам висок пролактин с парлодел. Мен си ме боляха преди да започна приема на парлодела. Така не са ме боляли никога. Направо не можех да ги докосна. След като започнах да пия парлодел първия месец не изпитвах болка, освен малко преди мц, който направо си ми дойде по часовник, а сега втория пак по същия начин, е малко по-дълго време, но в никакъв случай толкова болезнено. Пък и аз съм от пролактинките, които не само ову нямаха, че мц липсваше  :wink: Засега мц се върна, пък ако теорията на Lali е вярна - най-вероятно и ову-то. :wink: