Момичета,моля ако може някой да ми каже дали ако има хиперстимулация 2-3 дни преди трансфер, след това може ли да да няма имплантация? При моето икси проблема беше такъв-на 8 ден от стимулацията, се видя, че фоликулите бързо нарастват, д-ра спря пурегона и фостимона, и бях само на деферелин, 2 дни по-късно Е2 беше 6000, и по думите на д-ра бях на прага на хиперстимулация. Отложи пункцията с 2 дни по-късно, за да спадне Е2, да обаче на следващия ден Е2 беше 6700. Въпреки всичко на 13 ден от началото на стимулацията ми беше пункцията, която премина бързо и безболезнено. Няколко часа след това получих усложнения. Трансфера ни беше на 3 ден,въпреки чудесните ембриони,(разделени на по 8 ) и насърчителните думи на д-ра за успех, не се получи.На 7 и 8 ден по едно и също време на обяд се появи леко зацапване, което веднага спря. Извинете ме за дългия постинг, но дали при хиперстимулация, преди трансфер няма имплантация? Макар, че по думите на д-ра съм нямала такава,и шансът за бременност в моя случай бил доста голям.