0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте. Въпросът ми е към всички, които са лекували ендометриоза с Диферелин. Колко дни след последната инжекция ви дойде М? След лапароскопията имам поставени 4 инжекции с Диферелин, а днес е вече 77 ден и още лелката не ме е навестила. Правих си 2 теста за бременност - отрицателни. Док ми каза, че до 60 - 70 дни след последната инжекция трябва да ми дойде. Аз съм чела някъде по форумите, че максималният срок е 80 дни и гледах да не се шашкам. Имам си приболяване долу ниско, като че ще ми дойде и съм така от петък. 2 седмици по-рано имах същите усещания, но досега - нищо.  :(
*
На 93 ден след поставянето на 3-та инжекция. Действието на една инжекция 28 дни и след това трябва месец - два за да се възтанови цикъла.


*
Леле, 93 дни.  8O Много. И аз ще го чакам още. Малина, после някакви проблеми имала ли си - имам предвид нова киста?
*
Не, скоро си правих профилактичен преглед. Нямам кисти и нямам някакви оплаквания, единствено качих много килограми и имах леки придърпвания където беше кистата, но вече свалих 1/2 от тях ( в момента се храня разделно ). :-)


*
И аз имам леки придърпвания на яйчника, дето беше кистата. Явно това е нормално. Благодаря много за отговорите. Дано да свалиш и останалите килограми, които искаш. Аз качих малко чак след като спрях лечението, но пък бях отслабнала и така си върнах старата форма. За съжаление.
 :bighug:
*
Здравейте. Моят М още го няма, а днес е 85 ден след поставянето на последната инжекция.  :? Ще чакам още 5 дни и отивам на док. Има ли още от вас, на които толкова късно да е дошъл М? Една приятелка, минала през лечението ме успокоява, обаче чакането вече ме изнервя. Симптоми, че ще ми дойде имам, обаче още си чакам ли, чакам...
*
Ами отивай на лекър. Поне ще се успокоиш.  :D
Както ти писах ми дойде на 93 или 94 ден. Две седмици преди това имах симптоми и предположих че съм в овулация и наистина ми дойде.


*
Здравейте, искам да успокоя kyan че при мен беше същото,- не се притеснявай. Аз доста се бях шашнала последната инжеция ми беше на 23 януари а цикъл нямах чак до края на май. Говорих с моят лекар и той ми каза че няма проблем да не се притеснявам. Дойде ми след като пих дуфастон. Стискам палци всичко да е ок.
целувки
*
Утре по обяд съм на лекар. Стискайте палци да не излезе някоя нова гадост.  :? Или поне утре сутринта да ми дойде.  :)
*
Док каза, да изчакам още 2 седмици, защото съм имала много лигавица в матката и това показвало, че трябва да ми дойде. Ако още 2 седмици М го няма, тогава ще ми изпише лекарства за предизвикване на М. Забавянето на М или това, че не може след Диферелина сам да дойде била причина лекарите да гледат да слагат по-малко инжекции.
Благодаря ви за подкрепата.  :D Ще го чакам още и дано наистина да ме навести лелката без специална покана.   :wink:
*
Дойде ми днес най-накрая.  :D От вчера вечерта се мъчеше, но днес разцъфнах вече.  :D Благодаря за подкрепата.