0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Моля Ви за помощ!
« -: Май 07, 2007, 11:36:56 am »
Хормони /Hormones/ - Elecsys 

Единици
 Референтни граници

TSH 4.62
 mkIU/ml 0.27 - 4.20

FT4 14.01
 pmol/l 10-25

A-TPO 354.0
 u/ml 0.00-34.05

Други 

Забележка : Няма

Име на теста (изследването)
 Резултат

Единици
 Референтни граници

Chlamydia tr. IgG НЕГОТОВ
 AE до 9 - отр.; от 9-11:- сива зона; над 11 - пол.

Такса биологичен материал *$

СТАТУС Е ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА ЛАБОРАТOРИЯ DR.FRANKE,DR.WAGNER DUSSELDORF, GERMANY 

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте момичета.Имам голяма нужда от помоща Ви.Това са ми резултати от днес.Предните бяха ТСХ-7.19,ФТ4-10.22.Пих Еутирокс 75гами и сега това са ми резултатите.Има ли смисъл да почвам процедура евентуално от утре/инвитро/?Ендокриноложката каза че няма проблем,но вече не вчрвам много на лекари.Това е друга тема!Благодаря ви!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Re: Моля Ви за помощ!
« Отговор #1 -: Май 07, 2007, 12:21:41 pm »
Здравей valikir! Ще ти кажа само как бих постъпила аз на твое място друго не мога да те посъветвам. Тъй като много пъти съм срещала момичетата да споменават, че най-добрата стойност на TSH  за жени които искат да забременеят е около 1.5 и тъй като както виждам този хормон добре се повлиява от лечението което прилагаш, не бих бързала с инвитрото! Бих изчакала TSH да влезе в едни приемливи граници. А като гледам и антителата са ти много над горна граница! :? Това бих направила аз! Успех!
« Последна редакция: Май 07, 2007, 12:24:35 pm от Faith »
« Отговор #2 -: Май 07, 2007, 12:34:07 pm »
Виждам, че си правила изследванията в "Статус". Преди и аз там ги пусках, но скоро ми се наложи да се обърна за мнение към доста ендокринолози, които бяха единодушни да правя хормони вече в "Лаборекспрес".
За другото подкрепям Faith.
Успех!
*

• 1376
« Отговор #3 -: Май 07, 2007, 13:36:40 pm »
Благодаря ви момичета.Мисля да чуя и лекарите и ще реша.Ако ми кажат сама да избера,ще избера вашите съвети.На есен с песен!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #4 -: Май 07, 2007, 22:05:28 pm »
имаш ли основателна причина за ин витро (напр запушени или липсващи тръби) или са ти предложили ин витро само на база хормонални проблеми и продължителни безплодни опити. ако е второто категорично изчакай с ин витрото - може да се получи и спонтанно забременяване когато хормоните си влязат в норма.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

• 1376
« Отговор #5 -: Май 07, 2007, 22:35:35 pm »
Ами дълго е да се обяснява,но в крайна сметка имам само един яйчник и матка.Януари ми махнаха тръбите и единия яйчник.За това ми "помогнаха" прехвалени варненски лекари!Но това сега не ми се коментира.
Благодаря Ви за разбирането и отговорите!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

• 1376
« Отговор #6 -: Май 08, 2007, 10:40:36 am »
Отложиха ме за есента и е истина ,че преключват на 15.05!Пожелавам успех на всички стартирали!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Май 08, 2007, 10:57:18 am »
Отложиха ме за есента и е истина ,че преключват на 15.05!Пожелавам успех на всички стартирали!
:DЗдрасти,valikir!Ще бъдем в една групичка,значи!Я,дай тука сега по-подробно инфо при кого ходиш,кой ти следи изследванията,самата процедура при кого е?Аз също имам много притеснения...та ще ми е по-леко ако има с кого да ги споделям.И не на последно място:"Не се притеснявай,всяко нещо си има причина за да се случи!" :hug2: