0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Verra

Evecare Himalaya
« -: Април 10, 2007, 20:13:02 pm »
Здравейте момичета, пили ли сте Ив кеър (сироп) на Хималайа? Има много интересни статии за него. Аз го пия от 2 месеца, за сега без резултат, но пише че трябва да се пие минимум 3-6 месеца. Единствено овулацията ми се измести с 2-3 дни (от 23-24 ден - на 21 ден). Ето и линк: http://www.himalayahealthcare.com/researchpaper/evecare.htm
Вижте 8 и 9 точка.
*
Re: Evecare Himalaya
« Отговор #1 -: Април 11, 2007, 09:05:16 am »
Ти за какво го пиеш? Аз го пих 3 месеца но в комбинация с билка за миома и оргаметрил от 16-я ден /10 дни/ за кафеникаво течение. Чак сега седми месец поред имам прогрес - нямам кафеникаво течение, миомата не расте но не е намаляла, нямам прорязващите болки по време на менструация. Не мога да кажа дали точно тези билки са помогнали но пробвай.
*

Verra

« Отговор #2 -: Април 11, 2007, 10:11:59 am »
Пия Evecare за подсилване на матката и яйчниковата функция. Случайно попаднах на статии относно изследвания на стерилни двойки, които след прием на Evecare жените са забременели и имат успешни беременности. Има и други статии в които пише, че регулира менструалния цикъл (скъсява големите интервали м/у две менструации), намалява болките по време на цикъл и прочие. И все пак ако не помогне поне няма да навреди.
Иначе относно мен мисля, че нямам конкретен проблем поради който го пия (хормоните са ми в нормата, 7 месеца имам доказана овулация), но уви не се получава за сега.
Относно билките съм малко резервирана, тъй като някои причиняват контракции на матката и не е желателно да се приемат след овулацията (в случай, че искаш да имаш бебече). Ето и списък на тези билки: http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm
« Отговор #3 -: Април 11, 2007, 10:57:33 am »
Този продукт всъщност какво е? Билка ли?
*
« Отговор #4 -: Април 11, 2007, 10:59:18 am »
Като знам какъв е голям е набора от изследвания за да кажеш , че нямаш проблеми искам да те попитам - ти направила ли си всичко необходимо по въпроса? Ако наистина нямаш проблем по-добре не приемай нищо излишно. А за Нималая аз също доста прочетох, поне доколкото има информация и останах доволна от това което предлага.
*
« Отговор #5 -: Април 11, 2007, 11:01:39 am »
Капсули на билкова основа.
*

Verra

« Отговор #6 -: Април 11, 2007, 11:16:45 am »
Има капсули и сироп. Пише, че сиропа е по-добър, а и по-трудно се намира по аптеките. Аз пия сироп - сутрин и вечер.
Относно проблемите - май са ми по-скоро емоционални. Изследвания съм правила хормони и цитонамазка. Мъжа ми спермограма. За сега решихме, че не се налагат по-обстойни изследвания. Ще почакаме да мине година опити преди да предприемем нещо повече.
Аз 6 год. пиех противозачатъчни - Цилест и цикъла ми беше редовен 28 дни. Спрях ги юни 2006 г. и от тогава е 38 дни, както си беше и преди противозачатъчните. А след двумесечен прием на Evecare стана 35 дни. Не че е нещо кой знае какво, но билковите продукти се пият дълго време за да има ефект. Пия Evecare по-скоро за лично успокоение, че правя нещо. Може и да се самонавивам, но мисля, че сиропа помага.
« Отговор #7 -: Април 11, 2007, 11:29:06 am »
А самата активна съставка на кое въздейства? Пише ли в листовката или на шишенцето?
*

Verra

« Отговор #8 -: Април 11, 2007, 11:32:58 am »
Пише на самото шишенце: "Подкрепя функцията на женската полова система и стимулира дейността на яйчниците. Спомага за регулиране на менструалния цикъл. Благоприятно повлиява на ПМС и дисменорея". Пише да се приема поне 3 месеца и да не се приема от бременни.
*
« Отговор #9 -: Април 11, 2007, 12:06:36 pm »
направи тест за проходимост на тръбите.
*

Verra

« Отговор #10 -: Април 11, 2007, 12:16:24 pm »
Не, че искам да му правя реклама, но в статиите на кратко казано пише, че изследването е проведено сред 32 двойки м/у 21 и 43 г. възраст, които имат безуспешни опити м/у 1 и 12 г. На жените е давано Evecare, а на мъжете Speman за период от 6 месеца. След 3 месеца са отчетени - 6 бременности, след 4 месеца – 4 и след 6 месеца – 4 бременности. След приема на Speman сред мъжете е отчетено значително подобрение на сперматозоидите и оплодителната им способност.
Активни съставки:
Saraca indica - има стимулиращ ефект за яйчниците и стимулира овулацията;
Symplocos racemosa – използвала се от древни времена за лечение на менструални смущения;
Cyperus rotundus – притежава високо ниво на желязо и е подходящо за лечение на анемия и обща слабост;
Tinospora cordifolia – подобрява имунната система;
Aloe vera – регулира женските полови хормони и увеличава фертилността.
Пише, че комбинацията спомага овулацията, инплантирането и забременяването .

Надявам се да съм помогнала.
 :hug2:
« Отговор #11 -: Април 11, 2007, 12:23:43 pm »
Мерси  :)
Междувременно прочетох студията за въздействието му върху инфертилни двойки. Звучи интересно!
*

Verra

« Отговор #12 -: Април 11, 2007, 12:27:50 pm »
Благодаря ти miusli, след няколко месеца ако не стане бебето ще го направя. До сега не съм имала възпаления или операции, нещо което да доведе до запушване, ама знаели човек. Ако се стигне до там ще е направо лапароскопия. Май от цветната снимка не винаги става ясно. Малко ме е страх, но каузата си заслужава.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #13 -: Април 12, 2007, 06:14:19 am »
Пила съм ивкеър - никакъв резултат. А въпросното изследване е реклама според мен.
Пред ив кеър бих избрала мака на ФЛП.
« Отговор #14 -: Април 12, 2007, 09:16:30 am »
Пила съм ивкеър - никакъв резултат. А въпросното изследване е реклама според мен.
Пред ив кеър бих избрала мака на ФЛП
То за рекламата е ясно  :)
Ама кажи сега за "мака на ФЛП"?
*
« Отговор #15 -: Април 12, 2007, 11:59:48 am »
Съгласна съм за рекламата, то нищо не е такова каквото го рекламират. Самовнушението в случая има по-съществена роля.
А какво е "мака на ФЛП"?
/>
« Отговор #16 -: Април 12, 2007, 13:53:41 pm »
Вера,
най-вероятно става дума за това http://aloebg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=100  :wink:
*
« Отговор #17 -: Април 12, 2007, 16:34:57 pm »
Мерси mmery, сигурно е това. Мисля да го пробвам, ако не помогне поне няма да навреди.
/>
« Отговор #18 -: Април 12, 2007, 17:20:52 pm »
Със сигурност няма да навреди, но да не ти стане много наведнъж  :)
Ако се включи Лейди и каже на нея как й е подействало ще бъде полезно.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #19 -: Април 12, 2007, 18:32:55 pm »
Има тема за Мака.