0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Доц.Налбански
« -: Ноември 30, 2005, 21:34:07 pm »
Здравейте,
някой може ли да ми даде инфо за проф.Налбански от Майчин дом - София, тъй като съм от Варна, а ме насочиха за лапароскопия към него !
Доц.Налбански
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2005, 22:06:30 pm »
Ох, мила, не разбирам защо след като във Варна има толкова добри специалисти, трябва да ходиш чак до София.

До колкото знам, в Майчин дом има двама-трима Налбански, но за нито един не съм чувала нещо хубаво.

Опитай все пак да намериш специалист във Варна.

Успех ти пожелавам!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Доц.Налбански
« Отговор #2 -: Декември 01, 2005, 09:25:37 am »
ако е брата на професора - приготви се за голямата резачка откъм финаносова гледна точка
Доц.Налбански
« Отговор #3 -: Декември 01, 2005, 10:28:17 am »
Благодаря Ви за бързия отговор - и аз колкото и да мисля, ми се струва, че трябва да се доверя на докторите тук ... /реших да попитам, защото все пак докторка ме насочи към София, и това малко ме обърка/.
Ще пиша, когато събера сили да отида при някой и за резултатите от това .
Поздрави
Катя
*
Доц.Налбански
« Отговор #4 -: Януари 13, 2006, 14:46:22 pm »
Здравей..Дано да не е късно вече,но аз намерих моя доктор и за то не влизам тук..За ПРОФ НАЛБАНСКИ,,,БЯГАЙ БУРЗО ПО ДАЛЕчЕ....отидоь по препоръка при него и все пак за помощ,а той директно ми каза че съм ,,старичка''на 35 год,,,и да се обърна към службите за осиновяване на дете,,Все пак аз правя опити за дете от 1 година,,,и мъжа ми е в чужбина,,То бебе не става от разстояние,,,,,
Оттам стигнах до шЕЙНОВО...лапароскопия-махнаха срастванията,с тръбите всичко е наред,,,има овулаця,,,,само мъжа е далечко...Така че това е от мен.....
*

Anonymous

Доц.Налбански
« Отговор #5 -: Януари 31, 2006, 18:47:56 pm »
Аз знам че е добър специалист, той лекува сестра ми от стерилитет пет години, направи и лапароскопия и отдавна вече има прекрасна дъщеричка...не знам дали той е причинита, но е факт. Аз също имам лапаро в МД при Тюфекчиева, и съм доволна...мисля, че ти сама трябва да решиш. Успех, мила. И пиши после как е минало.
Re: Доц.Налбански
« Отговор #6 -: Април 19, 2006, 23:26:08 pm »
Цитат на: k_mail
Здравейте,
някой може ли да ми даде инфо за проф.Налбански от Майчин дом - София, тъй като съм от Варна, а ме насочиха за лапароскопия към него !

Ако не си била вече ще ти кажа че като оперативен е мнго добър о като човек няма да разбере проблемати ако го имаш(дано нямаш).Не си мери приказките и е много директен Аз чух доста тежка присъда от него но не мисля че не може да ми се помогне
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Доц.Налбански
« Отговор #7 -: Април 19, 2006, 23:52:08 pm »
:bad_idea:

Аз имам горчив опит от проф. Налбански.
Правила съм пластика в Майчин дом и той беше опериращия лекар.

Беше ми необходимо доста време да се възстановя психически след общуването  с него.
Трябва да ти призная, че поне 2 години изпадах в "ужас" ако трябваше да ходя на акушер-гинеколог и винаги си избирах жени по възможност.

Зайо добре ти е казала, защо не опиташ във Варна?

Желая ти успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #8 -: Април 20, 2006, 00:01:06 am »
Цитат на: galincheto

Ако не си била вече ще ти кажа че като оперативен е мнго добър ...

С това твърдение не съм съгласна, мнението ми е от личен опит.
Нямам намерение да споря с никой но мисля, че е мит  това какъв добър
оперативен лекар е.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Доц.Налбански
« Отговор #9 -: Април 29, 2006, 20:04:11 pm »
Наистина не знам за кой от братята става въпрос- аз лично знам този от 11 етаж, за него напълно подкрепям Лита:
Цитат на: lita
:bad_idea:
Беше ми необходимо доста време да се възстановя психически след общуването  с него.
Трябва да ти призная, че поне 2 години изпадах в "ужас" ако трябваше да ходя на акушер-гинеколог...

Само че аз дори и сега, след близо 10 години от срещата с него имам адски спомени.  А и морални съвети ми даваше- как трябвало да си сменям съпруга напр. На Нери мога да и кажа- забременях на 38 /10 год. по-късно/ не благодарение, а въпреки него.
*

valq

« Отговор #10 -: Април 13, 2007, 12:13:09 pm »
ot nalbanski bqgaite dale4e sled laparo mi kaza 4e nqma da imam deza nikoga bqh izpadnala v 6ok samo sled 2 meseza bqh bremenna i napravih spontanen abort no vse pak zabremennqh nali dano sam vi bila polezna
*
« Отговор #11 -: Април 17, 2007, 11:42:09 am »
здравейте,момичета!!!

не познавам доц.налбански,но...познавам проф.налбански!!!
моето мнение въпреки,че минаха вече 6год.от лапарото:ако си платиш(тогава беше около 300-400лв)няма да имаш проблеми като включвам в това число и отношението!
незнам...аз нямам лош спомен от него-единственното което беше,че трябваше да го дебним из коридорите.,но...като специалист е добър(многооо)свърши доста работа по мен!не съжалявам,че съм му платила!!!! :D
само за инфо-аз бях за лапаро,но..в процеса на работата стана опер.лапароскопия и заплащането стана след оперативната лапароскопия непосредственно преди изписването ми!