0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

PCR тест за хламидия в София
« -: Януари 16, 2007, 18:45:29 pm »
Можете ли да ми кажете къде в София се прави най-точно ДНК тест за хламидия и ако може някакви адреси и телефони за връзка.Ако някой знае и в Пловдив точна лаборатория за такъв вид изследване нека ми пише.
*
Re: PCR тест за хламидия в София
« Отговор #1 -: Януари 17, 2007, 09:30:06 am »
Аз си правих моето изследване в Цибалаб, струва 29 лв. Моята гинеколожка ми взе влагалищен секрет и ми каза да го занеса по възможно най-бързия начин до лабораторията. Резултатите мисля, че излязоха още следобеда или на другия ден... За адреси най-добре да провеириш в сайта на Цибалаб, защото имат на много места приемни-не знам коя би ти била най-удобна.Успех!
« Отговор #2 -: Януари 30, 2007, 16:39:26 pm »
И в Геника правят такъв тест ...
също е с възможност за проверка на резултата по интернет
www.genicalab.com
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Януари 30, 2007, 16:48:03 pm »
в кожната клиника към МА, вход от ул.Здраве.
търсиш д-р Елена Петрова, кабинетът й е на първия етаж.
при нея ме насочиха навремето за PCR тест за хламидии и после, който лекар е разбрал, че съм се тествала при нея, е кимал одобрително с глава и е вярвал на резултата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Януари 30, 2007, 22:25:40 pm »
Jam,а тя там взема ли секрет или трябва предварително друг доктор да ми го е взел.Взема ли се от там специален тампон или става и с обикновен.Ако трябва друг да ми взема секрет,къде ще ми е най-удобно в близост до тая лаборатория,защото не съм от София и едва ли ще успея да се оправя сама.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Януари 30, 2007, 23:50:17 pm »
тя взема на място секрет от шийката на матката.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #6 -: Януари 31, 2007, 11:49:01 am »
тест за хламидии се прави и в Балгарска асоциация по семеино планиране клон- Пловдив. Взима се секрет от цервикалния канал.Струва 20 лева.

ето и адреса бул Васил Априлов 15 а
ВМИ ет 3 каб37
тел 032 602 425
триабва да се обадите от предниа ден за да ви насрочат час.
лекуват сас сумамед по схема
Аз лично също го правих при д-р Елена Петрова. За съжаление не можах да открия телефонния номер. Изгубила съм го. :oops:
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2007, 11:45:02 am »
Намерих го. :D
Д-р Елена Петрова: 0888219400
Успех!
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2007, 21:11:11 pm »
 :kiss: :bighug:Мерси много!
« Отговор #9 -: Април 14, 2007, 22:13:57 pm »
Благодаря на Jam  за това че ме насочи към кожната клиника за изследване Там резултата ми е отрицателен.Дано да е наистина така,че ми омръзна само да се чудя дали имам хламидия или нямам.