Искам да изразя своето огромно разочарование от рецепционистките в клиника Торакс в Пловдив. Обаждам се миналата седмица по телефона и питам дали мога да пусна кръвен бета ЧХГ тест в събота (07.04.2007.). Казват, че може. Напомних, че е Великден и пак попитах дали ще може. Можело - щяло да има лаборантка от 8 сутринта до 8 вечерта. Добре. Тъй като не съм от Пловдив, в събота по обяд тръгнахме за там. Когато пристигнахме в Торакс се оказа, че лаборантката била на повикване и трябвало да и се платят транспортните разходи, за да дойде да ми направи тест (за това не бях предупредена по телефона, но естествено приех). След минута ни казаха, че тестът щял да излезе в понеделник. И за това не ми беше казано по телефона. Отказах да давам кръв. Почувствах се излъгана и безпомощна. Всеки път, когато отидем там се изнервям.
Все за нещо тези от рецепцията ме ядосват. Толкова са бавни, мудни и тъпи до безумие, че ми се повдига. Д-р Даскалов и д-р Даскалова са много добри специалисти, както и д-р Чокова, но дали си заслужава нервите! За мен тази клиника е загинала без тези доктори.