0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Клиника Бора - Пловдив
« -: Януари 24, 2007, 16:53:54 pm »
mnogo stevi byda blagodarna ako moge da mi pise nesto povice za doktorite,basataicenite v klinika bora plovdiv

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Януари 24, 2007, 20:20:41 pm от Lali »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: klinika bora
« Отговор #1 -: Януари 24, 2007, 18:49:36 pm »
В Бора знам само Матеев. Кои точно цени те интересуват. Аз помя това:
Преглед - 20лв.
ФМ    - 15лв.
Снимка на тръби  - 150лв.(това през 2005та)
Спермограма - 20лв.
Инсеминация - 260лв
Ако се сетя още нещо пак ще пиша. Ти какво смяташ да правиш там?
Re: Клиника Бора - Пловдив
« Отговор #2 -: Март 11, 2007, 10:41:33 am »
Аз, мога да ти кажа, следната информация:
Прегледа е 20 лева, изследването на хормони през работно време е 12, през събота и неделия е 14 лева, за всеки хормон.

Клиника Бора и д-р Матеев!
« Отговор #3 -: Март 11, 2007, 18:51:52 pm »
Здравейте, момичета! Някой от вас посещавал ли е клиника БОРА в Пловдив и по-точно д-р Матеев? Какви са отзивите и мненията ви....

*
« Отговор #4 -: Март 28, 2007, 13:43:11 pm »
Аз съм пациентка на Д-р Матеев. Мога да кажа само хубави неща за него и клиниката му.Лапароскопията струва 500 лв.
*
« Отговор #5 -: Март 28, 2007, 15:35:08 pm »
Като бивша "клиентка" на д-р Матеев не мога да дам добри отзиви за него и клиниката му.
*
« Отговор #6 -: Април 02, 2007, 18:50:50 pm »
Аз  не съм доволна от Матеев a направо..... . От скоро ходя по доктори-1г.

Направих си предварително микробиология, хормонални, спермограма та уж да е па лесно а тоя ме ошашка тотално не стига че съм новачка.
 Шест месеца проследяваше ову. Накрая на шестия,  същия месец се случи без- веднага костил, а аз знам че е нормално организма да почине в някой месец.
  Въпросите му бяха всеки път едни и същи- "що съм нямала бремености чудна работа, ами как съм се пазила при други връзки" ; "мъжа ми знае ли, че искаме дете"

За спермограмата на мъжа ми и напътствие какво да го правим -ключ.

След като пих костил - слава богу един месец(защото сега научавам от сайта, че не може да се пие просто така без да се знае проходимост на тръби) същия ден по време на прегледа му щукна инсеминация, да да не се бъзикам. Съпруг ми даде материал и платихме процедурата. Като искам да вметна, че изследвания никакви . Лягам аз и докъто той се приготвяше влезе едно момиче после разбрах, че е микробиолога им и ме разпита какво що, каза че няма смисъл защото почти няма живи. В тоя момент осъзнах каква наивна гъска съм. Казах на доктора думите на момичето и отговора беше-"значи напразно ще те мъчим".Така си тръгнах  в шок, отидох там да разплетем проблемите а той си експериментира за моя сметка . За мъжкото не го интересува че не е в нормата.
 Много се увлякох ама така се ядосах като видях тази тема.

Извода за мен е че този доктор не взема под внимание мъжкото,изследвания -не,  а на жената какво друго освен- костил.
  Още не мога да се отърся а бях оптимист сега ме е страх и то много къде ще попадна.

Моля да ме извините ако някой се почуства обиден,не съм тук зада хуля или да оспорвам нечия компетентност.Срещите ми с лекари до момента са с джипито, гинеколога ми за рутинни прегледи и стоматолог все сладури. Като пациент имам право мисля на разяснения а такива не получих.
« Последна редакция: Април 03, 2007, 08:00:46 am от orhidea »
« Отговор #7 -: Април 03, 2007, 08:08:44 am »
Орхидея, ами ти поне си от Пловдив, отиди в Торакс.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #8 -: Април 03, 2007, 08:18:57 am »
 Миличка, като се "прекътури каруцата" пътища много.
   Това е тема за мнения а моето преживяване е съвсем прясно.
*
« Отговор #9 -: Април 03, 2007, 10:31:48 am »
Орхидея, ориентирай се към д-р Даскалов. Работи в клиника Торакс. Последователен е в действията си, обяснява всичко, много е внимателен и нещата за които разказваш никога не би ги допуснал.

За съжаление много момичета като теб попадат на такива "лекари" с безумни твърдения и действия. Важното е че си се спряла навреме.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #10 -: Април 03, 2007, 11:44:07 am »
Орхидея, аз загубих година и половина при Матеев, но благодарение на този сайт и на момичетата тук, се ориентирах и намерих моя доктор. Ако Матеев не обяснява нищо, то д-р Даскалов отговаря на всички въпроси, които могат да ти хрумнат. Обяснява в най-малки подробности всичко което прави или ще прави. Разяснява ти цялата картинка.Съставя ти план за действие, а не само "дай да видим с това какво ще стане пък после ще го мислим". И другият ми "любим" лаф при Матеев "какво правехме с теб" при Даскалов го няма. Той знае какво сте направили, докъде сте стигнали и кое е следващото, което трябва да направите. А и щом имате съмнения за проблеми при партньора Мели е човекът който ти трябва.