0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
  С  ТАЗИ  АНКЕТА  МИСЛЯ  ДА  СЕ  НАСО4А  КЪМ ДОБРИЯ  СПЕЦИАЛИСТ,дано  да  ми  помогне
целувки  безкрай на вс. вас мили 2bg :balk_101: :balk_100: :balk_96: :balk_95: :balk_105: :balk_102: :balk_21: :balk_64:
« Последна редакция: Март 07, 2007, 21:50:00 pm от hrisiel »

*
Re: анкета КЪДЕ УСПЯХ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ???
« Отговор #1 -: Март 07, 2007, 21:15:04 pm »
  С  ТАЗИ  АНКЕТА  МИСЛЯ  ДА  СЕ  НАСО4А  КЪМ ДОБРИЯ  СПЕЦИАЛИСТ,дано  да  ми  помогне
целувки  безкрай на вс. вас мили 2bg :balk_101: :balk_100: :balk_96: :balk_95: :balk_105: :balk_102: :balk_21: :balk_64:

Такава анкета вече има пусната много отдавна :D.Отделно за инсеминация и инвитро.
*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #2 -: Март 07, 2007, 21:25:20 pm »
знам, Злати, но  аз  се  итересувам  , не  само  4рез  инсе , инвитро и ИКСИ, но  и по нормален  път, ОК.Въпросът  е  зададен  във ШИРОК  спектър, не  уто4нява видът и т.н. :balk_77:
 Благодаря........... :blowingdust: :balk_64:

*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #3 -: Март 07, 2007, 21:29:05 pm »
както  виждас  са  подбрани  тези  които  имат  по голяма  гласност, и пак   благодаря :balk_64:  извини ме , за рязкостта :balk_21:

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #4 -: Март 07, 2007, 22:29:36 pm »
само не знам дали ти е подходящо мястото. доста от родилите вече момичета по обективни причини :D не успяват да влизат във всички подфоруми...та тия точно момичета са по-активни в дългоочакваната
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Март 08, 2007, 06:07:47 am »
Цитат
само не знам дали ти е подходящо мястото. доста от родилите вече момичета по обективни причини  не успяват да влизат във всички подфоруми...та тия точно момичета са по-активни в дългоочакваната

Лично аз, колкото и малко време да имам, чета всички подфоруми.
Гласувах
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #6 -: Март 08, 2007, 09:01:20 am »
ама на теб още нищо не ти пищи :D
то и аз влизам на всякъде...все още :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #7 -: Март 08, 2007, 10:48:40 am »
Аз гласувах с последния отговор. Помогна ми оперативна лапароскопия направена в МД Сф. и 6 мес. лечение с Золадекс. Но за да стигна до там ме насочи д-р Владимиров. Така че според мен вярната диагностика е 50% от успеха. Тъйкато не е възможно повече от 1 отговор доуточнявам, клиника на д-р Владимиров + МД Сф.
*
« Отговор #8 -: Март 08, 2007, 11:15:48 am »
И аз уж се опитвам да влизам ама не стигам до всякъде. Има 5-6 форума дето следя ежедневно, но някои просто не мога да смогна. И аз гласувах.
*
« Отговор #9 -: Март 08, 2007, 14:44:53 pm »
А в кои други форуми влизате?

Аз знам само този и бг-мама.

Дайте някой link, please.
*
« Отговор #10 -: Март 08, 2007, 14:47:40 pm »
Споко, Nivear. Сигнус имаше предвид подфорумите тук.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #11 -: Март 08, 2007, 22:07:05 pm »
Цитат
само не знам дали ти е подходящо мястото. доста от родилите вече момичета по обективни причини  не успяват да влизат във всички подфоруми...та тия точно момичета са по-активни в дългоочакваната

Лично аз, колкото и малко време да имам, чета всички подфоруми.
Гласувах
bravo  moli4ka lady_11, i  az  taka  mislq  4e e  pravilno ,no  vse  puk vseki  ima  pravo na mnenie.  zeluvki  i  uspehi  v  tv.  na4inaniq...
 :balk_21: :balk_21: :balk_5: for you
« Последна редакция: Март 08, 2007, 22:12:52 pm от hrisiel »

*
« Отговор #12 -: Март 09, 2007, 10:56:32 am »
Споко, Nivear. Сигнус имаше предвид подфорумите тук.

Аха, ОК. Успокоих се :) благодаря :)
« Отговор #13 -: Март 27, 2007, 14:31:36 pm »
За съжаление мисля, че забременелите се преместват в друг сайт, и от тази анкета няма да получиш достоверна информация.Пробвай да я пуснеш в бг мама.
*
« Отговор #14 -: Март 27, 2007, 19:20:21 pm »
За съжаление мисля, че забременелите се преместват в друг сайт, и от тази анкета няма да получиш достоверна информация.Пробвай да я пуснеш в бг мама.

Хич не внимавате в час, момичета  :balk_77:
Тук са голяма част от забременелите момичета след стерилитет - просто не всички четат в този ПОДФОРУМ.

Хриси, за всеки случай погледни и прочети анкетите и в Асистирани - и в същото време не разчитай само на информация от анкети  :)
Желая ти успех!
И аз гласувах.
« Отговор #15 -: Март 28, 2007, 14:08:31 pm »
Касиел, в бг-мама забременелите след стерилитет, които са чували за тези клиники, ще да са съвсем нищожен процент. Така че тук е мястото.

hrisiel, може би едно линкче към тази тема в седмичната на подфорум "Дългоочакваната бременност..." ще активизира целевата аудитория :)
И аз гласувах
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #16 -: Март 28, 2007, 19:36:16 pm »
Не съм чувала доц. Маркова да има клиника. Доколкото знам тя работи в АГ-болница Варна, заедно е д-р Александров. Пиша това, тъй-като виждам, че в анкетата пише Клиниката на Маркова.

« Отговор #17 -: Март 29, 2007, 12:19:59 pm »
Работи в Майчин дом.
*
« Отговор #18 -: Март 29, 2007, 16:20:13 pm »
Работи в Майчин дом.
Да работи там, но не е нейна клиниката и там не прави АРТ процедури, а в АГ-болница. Така написаното може да заблуди момичета, които тепърва тръгват по трънливия път.