0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

koki4ence_24

Болки в яйчниците
« -: Март 23, 2007, 22:44:42 pm »
Здравейте момичета, аз съм нова тук. От около 3-4 месеца ви чета/ когато с моетото Съкровище решихме, че е вече време да си имаме бебе/, но досега не съм имала повод да пиша. :wink: 
Както казах правим бебе от 3-4 месеца , но аз работя на график с нощни и дневни смени и не винаги съумяваме да хванем точния момент.Но това е друг въпрос, който се надявам да реша скоро :)  .Засега само на това отдавам негативния за нас резултат, защото по Нова Гадина ходих на гинеколог и всичко беше ок. На 03/03 и 04/03/ събота и неделя  :x / когато се предполагаше , че приближава овото ми получих ужасяващи болки в корема ниско долу. Понеже имам проблеми с бъбреците реших , че може да е бъбречна криза.Не можех да спа, да седя и да търпя болката и в панеделник отидох на доктор/ имам близки в Пирогов/. Там ме прегледаха за бъбречна криза. апендисит или може би спукана киста, която се е образувала при зреенето на фолиула. Решиха, че е бъбречна криза и ми дадоха болничен да си стоя вкъщи. Междудругото с Милото използвахме тази почивка и за себе си :D :love: :oops:    .=> Но нищо на 18/03 ми дойде цикъла  :? :( / доста обилен първия ден,но кратък, което е необичайно за мен/.
Обаче днес пак ще умра от същите болки ниско долу, които този път са по изразени в ляво. Кажете как мислите от какво могат да са? И ако са от киста покрай овото , то сега съм 2 дни след М  8O ?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Болки в яйчниците
« Отговор #1 -: Март 23, 2007, 23:05:40 pm »
Отиди отново на лекар да те видят!Може да е гинекологично,може да е някако камъче решило да излезе..........могат да са много неща ,....само лекар може да прецени какво е!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Март 24, 2007, 00:57:12 am »
И аз мисля като Ади, иди на лекар, наистина може да е нещо гинекологично, киста ако имаш вероятно, не си гледай овулацията, те кистите биват няколко вида. Някои кисти изобщо не болят.А може и нещо друго да е. Най-добре иди на лекар. Късмет :)
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Март 24, 2007, 07:24:32 am »
Консултирай се с лекар.Може да са доста неща.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Март 24, 2007, 10:32:11 am »
Отиди на лекар за да те прегледа и да ти пусне изследвания. Незнам що седиш и се чудиш от кво може да е. До сега да бях отишла при 2-3 специалисти.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]