Здравейте момичета, аз съм нова тук. От около 3-4 месеца ви чета/ когато с моетото Съкровище решихме, че е вече време да си имаме бебе/, но досега не съм имала повод да пиша.
Както казах правим бебе от 3-4 месеца , но аз работя на график с нощни и дневни смени и не винаги съумяваме да хванем точния момент.Но това е друг въпрос, който се надявам да реша скоро
.Засега само на това отдавам негативния за нас резултат, защото по Нова Гадина ходих на гинеколог и всичко беше ок. На 03/03 и 04/03/ събота и неделя
/ когато се предполагаше , че приближава овото ми получих ужасяващи болки в корема ниско долу. Понеже имам проблеми с бъбреците реших , че може да е бъбречна криза.Не можех да спа, да седя и да търпя болката и в панеделник отидох на доктор/ имам близки в Пирогов/. Там ме прегледаха за бъбречна криза. апендисит или може би спукана киста, която се е образувала при зреенето на фолиула. Решиха, че е бъбречна криза и ми дадоха болничен да си стоя вкъщи. Междудругото с Милото използвахме тази почивка и за себе си
.=> Но нищо на 18/03 ми дойде цикъла
/ доста обилен първия ден,но кратък, което е необичайно за мен/.
Обаче днес пак ще умра от същите болки ниско долу, които този път са по изразени в ляво. Кажете как мислите от какво могат да са? И ако са от киста покрай овото , то сега съм 2 дни след М
?