0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Цветна снимка
« Отговор #40 -: Март 18, 2007, 08:38:19 am »
и аз съм твърдо зад упойката!
*
« Отговор #41 -: Март 18, 2007, 10:48:48 am »
Здравей, Desiree!
На мен 15 минути преди цветната снимка ми биха нещо в дупето и не ме боля. Предполагам, че е било някакъв вид упойка. Преди това изрично ми казаха да се успокоя и че няма да ме боли. Така и стана. За да си спокойна, поискай упойка. Дори само мисълта, че ще имаш такава - успокоява! Вярвай ми!

« Отговор #42 -: Март 18, 2007, 23:46:14 pm »
Благодаря ви за отговорите момичета! Тъкмо приготвих таблетките Doxycline i аналгетика, които лекарят ми каза да изпия 1 час преди процедурата - Nisulid 100, 2 броя. Още се колебая дали това успокоително не е достатъчно... Мъжът ми obaче също е за упокойката. Утре ще пиша как е минало.
« Отговор #43 -: Март 19, 2007, 15:03:22 pm »
Отчаяна съм - не можа да се направи никаква снимка. Три пъти опитаха, но не се получи нищо! Трябвало лапароскопия- утре или в четвъртък?! Но това си е операция, мога ли така бързо да реша? Толкоева съм объркана... Има ли такива други случаи? Какво да направя?... 8O
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #44 -: Март 19, 2007, 16:33:56 pm »
desiree много съжалявам, че снимката ти не е станала.
Казаха ли ти защо не се е получила?
Всъщност какво имаш предвид като казваш, че не се е получила? Болки ли имаше или нещо друго?
За лапароскопията трябват предоперативни изследвания - имаш ли ги?
Не знам... някак си много скоро ми се струва - днес снимка, а утре лапароскопия  8O
         Equally Destructive
« Отговор #45 -: Март 19, 2007, 19:02:35 pm »
Обясниха ми, че въпреки упражненото налягане, не е могло да се направи снимка. Болки усещах,сякащ ме пробождаха с игла придружено от чувство за издуване, въпреки упойката. Добре,че прочетох мненията ви и поне я направих! След това екарят започна направо да говори направо за лапароскопия,а докато се облека и изляза , него вече го нямаше! Моята гинеколожка е в отпуска и аз се съгласих друг да ми направи снимката, само и само да не губя месеца... Другия понеделник ще говоря с нея, но дотогава...!? Не очаквах такова развитие...
*
« Отговор #46 -: Март 19, 2007, 20:53:50 pm »
Съжалявам,  Desiree!

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #47 -: Март 20, 2007, 09:47:31 am »
И аз съжалявам за малшанса! :(